18:43 Poznati Nakon dvogodišnje pauze i lošeg plasmana vraćaju se na Evroviziju: Ovako još nisu birali predstavnika, crnogorska televizija potvrdila učešće
12:46 Ispovesti U kafiću u Kotoru naručila sam kafu sa ovsenim mlekom: Šokirala sam se kada sam videla šta mi je konobar doneo
12:30 Ispovesti Hoćete sveže morske plodove za 7 evra, a iz gepeka vadite paradajz: Crnogorci oštro odgovaraju na kritike na račun svoje usluge
14:05 Lepota i Moda Prva dama Crne Gore na inauguraciji oduševila izgledom: Svetlo plava haljina sa cvetom na ramenu po uzoru na Kejt Midlton!
19:30 Porodica Uvode se PAPRENE kazne za šetanje u kupaćem kostimu: Ako posećujete ovaj grad u Crnoj Gori, dame, pazite šta oblačite
17:00 Porodica Milun i Mara žive potpuno sami na planini: Ona pomuze 130 ovaca dnevno, televiziju ne gledaju, jedina razonoda im radio!
14:11 Porodica UDOBNO, DOMAĆINSKI I FANTASTIČNO Hotel Castellastva u Petrovcu je komad raja koji se ne propušta
12:35 Ispovesti Kad nema druge, ti se SNAĐI: Fotografija sa PLAŽE zapalila internet, ništa ne može da im POKVARI uživanje
14:16 Porodica Ove žene su se pred selom ZAKLELE da će živeti kao MUŠKARCI: Burneše su DEVICE koje žive na području Kosova, Crne Gore i Albanije (VIDEO)
16:15 Ispovesti PARK STRAVE I UŽASA NA BALKANU: Uhvaćena žena u CRNOM kako obavlja "RITUAL" koji podseća na CRNU MAGIJU, scena ledi krv u žilama (VIDEO)
14:20 Porodica Ako ti je para ŽAO, što si ti na more DOŠAO? Prodavac KROFNICA u Crnoj Gori postao HIT na internetu, ceo Balkan priča o njegovom nastupu (VIDEO)
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak
18:59 Poznati Ušao joj je u prikolicu dok nije bila obučena i ispitivao o intimnim stvarima: Blejk Lajvli tuži kolegu, tvrdi da svesno želi da joj unušti život
18:27 Lepota i Moda Jako su hraljive, a retko ko ih u Srbiji jede: Ovo je superzdrava gljiva, može smanjiti rizik od dijabetesa, ali i ublažiti simptome depresije