18:43 Poznati Nakon dvogodišnje pauze i lošeg plasmana vraćaju se na Evroviziju: Ovako još nisu birali predstavnika, crnogorska televizija potvrdila učešće
12:46 Ispovesti U kafiću u Kotoru naručila sam kafu sa ovsenim mlekom: Šokirala sam se kada sam videla šta mi je konobar doneo
12:30 Ispovesti Hoćete sveže morske plodove za 7 evra, a iz gepeka vadite paradajz: Crnogorci oštro odgovaraju na kritike na račun svoje usluge
14:05 Lepota i Moda Prva dama Crne Gore na inauguraciji oduševila izgledom: Svetlo plava haljina sa cvetom na ramenu po uzoru na Kejt Midlton!
19:30 Porodica Uvode se PAPRENE kazne za šetanje u kupaćem kostimu: Ako posećujete ovaj grad u Crnoj Gori, dame, pazite šta oblačite
17:00 Porodica Milun i Mara žive potpuno sami na planini: Ona pomuze 130 ovaca dnevno, televiziju ne gledaju, jedina razonoda im radio!
14:11 Porodica UDOBNO, DOMAĆINSKI I FANTASTIČNO Hotel Castellastva u Petrovcu je komad raja koji se ne propušta
12:35 Ispovesti Kad nema druge, ti se SNAĐI: Fotografija sa PLAŽE zapalila internet, ništa ne može da im POKVARI uživanje
14:16 Porodica Ove žene su se pred selom ZAKLELE da će živeti kao MUŠKARCI: Burneše su DEVICE koje žive na području Kosova, Crne Gore i Albanije (VIDEO)
16:15 Ispovesti PARK STRAVE I UŽASA NA BALKANU: Uhvaćena žena u CRNOM kako obavlja "RITUAL" koji podseća na CRNU MAGIJU, scena ledi krv u žilama (VIDEO)
14:20 Porodica Ako ti je para ŽAO, što si ti na more DOŠAO? Prodavac KROFNICA u Crnoj Gori postao HIT na internetu, ceo Balkan priča o njegovom nastupu (VIDEO)
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!