22:40 Ispovesti Poznata ESKORT dama objasnila je ono što sve INTERESUJE: Šokiraćete se kada budete čuli zašto žene VARAJU u braku
19:14 Ispovesti Ispovest ESKORT DAME: "Plaćali su mi za DOBRO ODRAĐEN posao, ali mi se desilo ono čega sam se NAJVIŠE PLAŠILA"
08:50 Ispovesti "Dogovorili smo se da ostane tajna, ali jedno me plaši": Naručio damu za druženje, a na vrata mu pozvonila ONA - ostao je u šoku
19:57 Poznati Ništa bez njene dozvole: Leonardo Dikaprio učinio veliki korak, upoznao devojku sa majkom
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 27. septembar: Blizancima sledi stres na poslu, Rakovi su pod naletom negativnih emocija
19:05 Ispovesti "Prava privilegija lepote je dobiti dva pića čak i kad tvoj dečko sedi pored tebe": Devojka izazvala rat na društvenim mrežama
18:42 Poznati Stiže dugo očekivani dokumentarac o Dejvidu Bekamu: Tajne i pikantni detalji iz života slavnog sportiste ugloedaće svetlost dana
18:17 Lepota i Moda "Dramatični" talasi u kosi kao najtrendi frizura ove jeseni: Lako se stilizuje, a izgleda glamurozno