15:11 Porodica Dva znaka da vas partner iskreno voli: Bračna savetnica objasnila kako to da prepoznate po sitnicama
15:55 Porodica Brak se ovako čuva: Stručnjak za veze otkriva 3 navike srećnih parova, vrlo su jednostavne!
16:35 Porodica Sitnice čuvaju ljubav: Bračna savetnica otkrila 4 navike koje su ključne za srećnu vezu
16:46 Porodica "Neka tvoj muž reši to sa svojom majkom": Otac Peđa savetuje mlade snajke kako da postignu bračnu sreću
16:47 Lepota i Moda Nakon 50. godine nemojte nositi ovaj karmin: Naglašava bore, dodaje godine i stari lice
16:23 Dom i saveti Valja imati uvek jednu kesicu u torbi: Nemate pojma za šta je sve soda bikarbona dobra, i ne, nije samo za čisšćenje, ona je čudo
15:58 Horoskop Čuveni astrolog tvrdi: Ova dva znaka treba da igraju igre na sreću, osvojiće premiju već do novembra
15:34 Porodica Pitali Balkance da li žena nakon udaje treba da zadrži devojačko prezime? Zbog jednog odgovora ćete zanemeti
15:10 Porodica Porodična sramota u Mačvi: Brat isterao sestru iz kuće uz povike ‘ja sam sin, sve je moje!’ – roditelji se prevrću u grobu
14:45 Poznati Kim Kardašijan neutešna: Pomahnitali reper urlao na nju iz sveg glasa, sada je jasno zašto su se razveli, a ovo je još gore