16:10 Poznati Deda mu se prevrće u grobu: Hari i Megan promenili prezime deci, kraljevska porodica zanemela
14:21 Poznati "Bacili se me vukovima": Megan Markl žestoko napala kraljevsku porodicu i objasnila zašto su hteli da joj unište život
18:30 Poznati Bivša prijateljica Megan Markl priznala: "Žao mi je što sam je upoznala sa Harijem, za sve sam ja kriva"
10:22 Poznati Otkrivena VELIKA ISTINA: Megan i Hari su zbog NJIH izgubili bebu, princ je otvorio dušu, ali lekari kažu da to nema veze sa istinom
20:45 Poznati Haos u kraljevskoj porodici ne jenjava: Princ Hari optužen za manipulaciju - "Princeza Dajana bi bila zgrožena"
11:58 Poznati Megan Markl IZVREĐALA svoju porodicu u dokumentarcu: Osula rafalnu paljbu po OCU, a onda i po sestri, reči nije štedela
10:30 Poznati Skandal koji TRESE svet: Princ Hari i Megan uhvaćeni u LAŽI - "Ovo nije ISTINA, bio sam tamo"
11:59 Poznati On je OGORČEN, ona se samo PRETVARA: Ovo su prve REAKCIJE javnosti na dokumentarnu seriju o Hariju i Megan
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako