21:16 Dom i saveti Ispolirala je muzgavo ogledalo bez imalo muke: Ovo sredstvo svi imate u kući, ali ga niko nikada ne koristi za skidanje kamenca
15:32 Dom i saveti Genijalan trik za blistavo ogledalo: Obrišite mrlje ovom mešavinom, sijaće danima kao novo!
15:03 Dom i saveti Danas je NAJMOĆNIJI dan u godini: Tačno u ponoć pogledajte u NEBO, a ovo će otkriti kakva vas godina čeka
17:05 Dom i saveti Ogledalu nikako nije mesto ovde: Donosi negativnu energiju, nesreću i jednu jako lošu stvar
14:50 Horoskop Da li imate OKRUGLO ogledalo u kući? FENG ŠUI majstori nas UPOZORAVAJU šta donosi ogromnu NESREĆU
17:30 Lepota i Moda U WC-u poruka za ŽENE umesto OGLEDALA: Pogledajte šta piše pa procenite da li je ovo "DOBRA" fora
11:52 Poznati Bekam potpuno go? Dok se Viktorija snima i znoji u teretani, žene "pare oči" na Dejvidov odraz u ogledalu, a bogami ima šta i da se vidi
17:25 Porodica Da li znate šta je ZAKON OGLEDALA? Ono što nam najviše SMETA kod drugih, često je projekcija nas samih!
19:15 Dom i saveti Ovo su najidealnija mesta za OGLEDALO u domu: Uopšte ne mora da bude u KUPATILU iznad umivaonika
10:30 Ispovesti Pogledala se u TRI različita ogledala i ŠOKIRALA SE: Pitam se kako ja zapravo izgledam, kakav je ovo MATRIKS (VIDEO)
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način