Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : orla

Devojčica ZASMEJALA ceo svet: Urnebesna REAKCIJA nakon što su joj rekli da će morati da obavlja KUĆNE POSLOVE sve je oduševila
22:30 Porodica

Devojčica ZASMEJALA ceo svet: Urnebesna REAKCIJA nakon što su joj rekli da će morati da obavlja KUĆNE POSLOVE sve je oduševila

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pomfrit
21:26 Dom i saveti

Ovako se dobija najhrskaviji pomfrit: Samo ga prelijte ovim (nije ulje), ne menja ukus i ludački je dobar

Shutterstock/ReaLiia
19:59 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a nije soda bikarbona: Skida kamenac iz kuvala za vodu očas posla, ne smrdi kao sirće, a učinovitost neverovatna

bašta
15:40 Dom i saveti

Iskusna baštovanka otkrila: „Ove 4 biljke više nikada ne bih gajila, izbegnite greške koje sam ja pravila“

čišćenje
14:50 Dom i saveti

Skida fleke i prljavštinu kao ludo: Nema boljeg domaćeg sredstva za čišćenje kade od ovog, poprskajte, isperite i gotovo

biljke
13:35 Dom i saveti

Odmor je gotov, a zamenio ga je osećaj tuge i umora: Evo kako da produžite sreću nakon povratka kući

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Tez Cadey
22:00 Horoskop

Pripremite se za veliki uspeh: Osobe rođene u ova 3 znaka u utorak, 19. avgusta doživeće ludu sreću, sve će im krenuti na bolje

pomfrit
21:26 Dom i saveti

Ovako se dobija najhrskaviji pomfrit: Samo ga prelijte ovim (nije ulje), ne menja ukus i ludački je dobar

Printscreen/Youtube/Charli xcx
21:00 Porodica

Svi misle da oni za to ne mare, kad ono... Evo kako muškarci biraju donji veš, šta im je najvažnije?

buvljak
20:29 Lepota i Moda

Mogu se kupiti na buvljaku u Pančevu, Zemunu, a u svetu retko gde... Ove torbe su Srpkinje kao lude nosile 2000ih, sada dizajneri hoće da ih vrate u prodaju, apolutni su HIT

Shutterstock/ReaLiia
19:59 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a nije soda bikarbona: Skida kamenac iz kuvala za vodu očas posla, ne smrdi kao sirće, a učinovitost neverovatna

Printscreen/Youtube/Halsey
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za utorak, 19. avgust: Škorpije će imati dan za pamćenje, Vage imaju malo teži početak nedelje

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.