08:49 Poznati 'Kad sam se vratio, ti si se udala': Poznata glumica je bila Čolina prva ljubav, njoj je posvetio pesmu
10:23 Poznati Promenila ime zbog koleginice i odbila poziv "koji se ne odbija": Alin je samo jednom pozvao Zdravko Čolić , evo zašto mu je rekla NE
19:55 Poznati Mlađa ćerka Zdravka Čolića sve više privlači pažnju: Ponela je čizme od 2.500 evra, mreže se usijale od komentara
12:37 Poznati Da li da ljulja ili da žulja? Čola otkrio kakve žene ga privlače i odgovor nam se jako dopao
11:08 Poznati Čola danas slavi 72. rođendan: O njegovom životu se sve zna, ali o supruzi skoro ništa, evo kako izgleda Aleksandra
10:00 Poznati DA SE NAJEŽIŠ Svi pevate ovaj Čolin hit, ali niko ne zna kakva TRAGIČNA priča se krije iza ovih stihova
14:00 Poznati Ceo Balkan je pevao JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO: Evo šta danas RADI i kako izgleda narandžasta devojčica iz LEGENDARNOG Čolinog spota
12:57 Poznati Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi
20:26 Horoskop Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
19:57 Poznati Znate li ko je DRAVCO? Danas NAJVEĆA srpska zvezda, a nekada je gradio karijeru u Nemačkoj i dobio njihovo UMETNIČKO ime
22:01 Zdravlje Čaj Slavice Rokvić dobar za probleme sa spavanjem: Pokazala kako ga sprema, vrlo je koristan i još nešto...
21:31 Porodica Niko ne zna koliko je važan drugi dan posle praznika: Posle Blagovesti obavezno ispoštujte ove 4 stvari, donose blagoslov
21:00 Horoskop 5 povoljnih datuma u aprilu, pripremite se: Iskoristite ih sve, ali posebno dan kada stiže pun Mesec u Škorpiji
20:29 Lepota i Moda Metoda koja je raspametila sve: Koža posle nje mekana kao kod beba, ali samo na jedan način se pravilno četka telo
20:08 Dom i saveti U koje boje nikako ne valja farbati jaja za Uskrs? Niko ne misli na ovo, a nemate pojma koliko je važno
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 8. april: Jedan znak treba da sluša unutrašnji glas, ima nešto važno da vam poruči