Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: trovanje šampanjcem
Nije pronađen nijedan članak.
Najnovije
Najčitanije
10min
Met Dejmon šokirao: „Mojoj supruzi se nisam sviđao ja nego Ben Aflek, a onda se ovo desilo"
39min
Ovo cveće zovu „ženska sreća“: Privlači ljubav, sklad u braku i radost u kuću
1H
Sprema se novi udar minusa I hladnoće: Kako se pripremiti za sibirski anticiklon — saveti lekara i hitna uputstva
1H
2026. je godina Vatrenog konja: Ovan na raskrsnici, Škorpija u vrtlogu događaja, Jarac na vrhu
1H
Topla crveno-roze i bordo nijanse su hit: Ovako se sada šminkaju usne
30D
Stari trik naših baka: Samo 5 kašika ovog sastojka izvlači svu prljavštinu i zavese blistaju kao sneg
27D
Ukrasnu kesu sve vreme pogrešno koristimo: Da se ne blamirate više, pogledajte kako se pakuje poklon
30D
Sudbina kuca na vrata pred Novu godinu: Ovim znakovima stižu dani luksuza i sreće kakvu nisu mogli ni da zamisle
29D
4 načina za čišćenje vodokotlića: Ubija sav kamenac, ima da radi kao da ste ga tek kupili
25D
Božićni kaktus donosi radost u kuću: Raskošno će cvetati ako ga zalijete ovim napitkom
Vidi sve
DOM I SAVETI
Shutterstock/AS photo family
Trik zlata vredan
I najjači minus kada ih zadesi, oni imaju rešenje: Kako se oblače Skandinavci kada temperatura ide do -30, ovi trikovi će svima pomoći
17:39
|
0
Foto: Shutterstock
rešeno!
Ne bacajte ućebani džemper! Ovi trikovi skidaju grudvice za 5 minuta!
11:25
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
OPASNOST NA ULICAMA
Ne držite ruke u džepovima! Evo kako se pravilno hoda po ledu
12:55
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock/Alexandra Bobir
rešeno!
Istopila sam led sa staze za tren! Ne treba so, sipala sam malo jeftinog sredstva koje svi imamo u kući
14:09
|
0
Najnovije
Foto: Profimedia | profimedia
otkriveno
Met Dejmon šokirao: „Mojoj supruzi se nisam sviđao ja nego Ben Aflek, a onda se ovo desilo"
17:58
|
0
za sreću
Ovo cveće zovu „ženska sreća“: Privlači ljubav, sklad u braku i radost u kuću
17:29
|
0
ChatGpt Ilustracija
ALARMANTNO
Sprema se novi udar minusa I hladnoće: Kako se pripremiti za sibirski anticiklon — saveti lekara i hitna uputstva
17:05
|
0
TAROT PROGNOZA ZA CELU GODINU
2026. je godina Vatrenog konja: Ovan na raskrsnici, Škorpija u vrtlogu događaja, Jarac na vrhu
16:40
|
0
Foto: Profimedia | profimedia
NOVA MODA U ŠMINKANJU
Topla crveno-roze i bordo nijanse su hit: Ovako se sada šminkaju usne
16:17
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Prekršila pravilo!
Monika Beluči pokazala gole grudi! Svet u transu zbog ovih prizora!
15:58
|
0
Vidi sve
I najjači minus kada ih zadesi, oni imaju rešenje: Kako se oblače Skandinavci kada temperatura ide do -30, ovi trikovi će svima pomoći
17:39 | 0