08:38 Zdravlje Nisu razlog samo slatkiši: Ove navike su krivci za povišen šećer u krvi, nemaju veze s hranom
18:00 Zdravlje Pila ga je TRI puta dnevno i regulisala ŠEĆER: Baka Slavka podelila svoj tajni RECEPT za dobro zdravlje
11:15 Zdravlje Ako imate DIJABETES ovo morate da znate: Evo načina kako da BRZO spustite šećer u krvi!
13:55 Lepota i Moda Što da dajete pare na skupe serume? Trik sa krastavcem osvežava ten već posle par minuta, a crvenilo nećete ni videti!
13:31 Dom i saveti Prirodno sredstvo za prašinu: Kad je ovim obrišete, zaboravićete kada ste čistili kuću!
13:07 Lepota i Moda Svi pričaju o njenom struku: Kim Kardašijan se utegla u najtesniji korset ikada - pa istakla zapanjujuće proporcije svoje figure!
12:40 Zdravlje Ušla sam u more i izašla s plikovima od meduze: Od užasnog bola me spasila namirnica koju sam uzela iz frižidera
12:38 Zdravlje Žika Jakšić imao moždani udar: Ova dva simptoma javljaju se danima pre šloga, a mnogi ih ignorišu
12:15 Dom i saveti Kao iz luksuznog hotela, bez dinara više: Jedan kuhinjski sastojak pretvara grube peškire u najmekše ikad – probajte večeras