Najbogatiji čovek na svetu pretučen: Šljive ispod oba oka, javnost se pita ko je pretukao milijardera

Anđela Jovanović Vesti 02.10.2023 13:25 0

Najbogatiji čovek na svetu, Mark Zakerberg uslikao se sa novim povredama za Instagram, pa se javnost zabrinula za zdravlje milijardera.

Mark Zakerberg

Printscreen/Instagram

Mark Zukerberg, ko-osnivač i direktor Meta-e podelio je sliku na Instagramu na kojoj mu je lice modro i izgrebano što je uzburkalo javnost i navelo je na brojna pitanja.

Milijarder je poznat po tome što trenira borilačke veštine od pandemije Covid-a 19, uključujući i džiu džicu u kojoj je već osvojio brojne nagrade.

Mark Cukerberg

Profimedia

 

 

"Nakon sat dva borilačkih veština, rvanja sa prijateljima ili treniranja sa drugim ljudima, osećam se kao da mogu da rešim bilo koji problem na poslu", govori Zukerberg u podkastu, hvaleći trenera bez kog nijedan njegov uspeh ne bi bio moguć.

Na selfiju koji je podelio na Instagramu, Mark Zukerberg ima šljive ispod oba oka, a u opisu slike se našalio i napisao "Sparing se omakao kontroli, sada bih možda i morao da promenim svoj avatar", uveravajući javnost da je ovo samo još jedna od sportskih povreda u nizu.

Takođe, Zukerberg je napredovao od početničkog belog pojasa, pa se i nada da će ovakvih povreda biti što manje, na šta šaljivo obaveštava javnost na svom Facebok nalogu, na kom često govori o svom uspehu i dostignućima u borilačkim veštinama.

Komentari (0)
Loading