Luk Blek se plasirao u FINALE EVROVIZIJE 2023: Pored našeg predstavnika još ovih devet zemalja iz polufinala idu dalje!

Vesti 09.05.2023 23:16 1

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija" počelo je večeras, a u prvoj polufinalnoj večeri gledaocima se predstavilo 15 zemalja, među kojima je i Srbija sa pesmom "Samo mi se spava" koju izvodi Luke Black. On je našoj zemlji, nakon glasanja publike, uspeo da obezbedi plasman u finale.

Luk Blek se plasirao u FINALE EVROVIZIJE 2023: Pored našeg predstavnika još ovih devet zemalja iz polufinala idu dalje!

Printscreen/Youtube

Luke Black nastupio je pod rednim brojem 3, odmah posle predstavnika Norveške i Malte, a u ovom polufinalu se 15 zemalja borilo za odlazak u finale, koje se održava u subotu.

Pet država nije otišlo dalje, a kladionice danas, pred veliko otvaranje takmičenja "Evrovizija 2023", prognozirale su da će se Luke Black naći u finalu, što se i dogodilo.

23.00 - Voditelji saopštili finaliste!

Posle revijalnog dela, voditelji su saopštili da u finale iz prvog polufinala idu sledeće države: Hrvatska, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugalija, Švedska, Srbija i Norveška.

Čestitamo našem predstavniku i jedva čekamo finale! 

 

Komentari (1)
Loading
Luka
10.05.2023 12:01

Srbija ima dvojicu u finalu.Pored Luke i član riječke grupe Prlje Prodanović je sin od oca kojeg je Diana Budisavljević spasila od ustaškog noža,a stric mu je poznati zagrebački advokat Čefo Prodanović