OVA ŽENA BUKVALNO ŽIVI ZBOG NOVAKA Dolazi u Srbiju, ima njegovu tetovažu, i za nju kažu da je najveća OBOŽAVATELJKA Đokovića!

Najžena Vesti 04.11.2021 14:59 0

Njeno ima je Džuli, obožava Novaka Đokovića, a mnogi kažu da je upravo ova devojka najveći navijač našeg tenisera

OVA ŽENA BUKVALNO ŽIVI ZBOG NOVAKA Dolazi u Srbiju, ima njegovu tetovažu, i za nju kažu da je najveća OBOŽAVATELJKA Đokovića!

Džuli Francuskinja

Pre samo nekoliko dana ostvarila joj se najveća želja, odigrala je partiju tenisa sa Novakom Đokovićem. 

Priča ove Francuskinje je vrlo jednostavna, a mnogi se dive njenoj posvećenosti. 

Džuli putuje širom sveta kako bi ispratila skoro svaki meč omiljenog tenisera, a mnogi bi rekli da ona jednostavno živi za srpskog tenisera. 

Ja sam Džuli, imam 30 godina i iz Francuske sam, ali živim u Londonu i sada sam takođe Britanac. Ja sam profesor francuskog i španskog jezika u srednjoj školi. Uvek sam uživala u tenisu od najmlađih godina, a igrala sam kao devojčica. Morala sam da prestanem da igram kada sam imala devet godina iz ličnih razloga i tada sam bila odsutna od tenisa do svoje 16. godine. U junu 2006. televizor je bio upaljen kod kuće kad sam trebala da revidiram ispite, a to je bilo Otvoreno prvenstvo Francuske. Komentatori su rekli da se određeni igrač upravo povukao protiv Rafe Nadala, a ja sam pogledala, a momak je nosio francuski dres - priča Džuli za "Alo.rs"

Džuli dobro poznaje Noleta i otkriva kakav je van terena.

Novaka sam prvi put upoznala 2016. godine, kada sam konačno mogla da priuštim sebi odlazak na teniske mečeve (jer budimo iskreni, skupo je). Bio je tačno ispred mene i bila sam toliko nervozna da sam počela da govorim vrlo brzo i njegova reakcija je bila da se nasmeje i da me samo vrlo strpljivo sasluša. Skinuo je kapu kada smo se rukovali i zahvalio se na podršci i osetila sam u tom trenutku još više poštovanja i zahvalnosti od njega. Veoma je ljubazna osoba, vrlo darežljiva osoba sa svojim vremenom i uvek je srećan da udovolji svojim obožavaocima. Takođe je veoma radoznao i pažljiv i voli da zna o svojim obožavaocima i ko smo mi.

Koliko je Džuli postala bliska sa Novakom, svedoči i fotografija sa Jelenom, na kojoj su obe vidno rapoložene. 

O njenoj opčinjenosti kada je proslavljeni srpski teniser govori i činjenica da Džuli na ruci ima tetovažu prepoznatljivog Novakog loga. 

- Bravo za to što ste je uočili! Kao što sam ranije rekla, napustila sam tenis nekoliko godina iz ličnih razloga, a opažanje Novaka na TV-u bilo je razlog zašto sam se vratila gledanju i podržavajući Novaka, vratila mi se ljubav prema tenisu. I na tome, zauvek ću mu biti zahvalna. Ova tetovaža je mnogo više od pukog podržavanja Novaka, ona je i moj život. Želela sam to godinama, ali odlučila sam da to konačno učinim u septembru 2018. godine - zaključila je ona.

Komentari (0)
Loading