Nakon SMRTI poznate GLUMICE, njen suprug je SPAVAO sa njenom MAJKOM: Svi su verovali da su LJUBAVNICI, a onda se desilo nešto JEZIVO

Vesti 18.11.2022 11:33 0

Britani Marfi je preminula pre 13 godina, 20. decembra 2009. godine, a njena smrt je za mnoge i danas misterija

Nakon SMRTI poznate GLUMICE, njen suprug je SPAVAO sa njenom MAJKOM: Svi su verovali da su LJUBAVNICI, a onda se desilo nešto JEZIVO

EPA

Niko nije očekivao da će holivudska lepotica i jedna od omiljenih glumica preminuti u 33. godini.
Da je živa, ovih dana bi proslavila 45. rođendan.

Britani je preminula 20. decembra 2009, a o njenoj misterioznoj smrti pod specifičnim okolnostima priča se i dan danas.

Glumica je preminula u svom domu u Los Anđelesu, a nekoliko puta se menjao uzrok njene smrti. Prvo se spominjala prirodna smrt usled akutne upale pluća, anemija, prevelika doza lekova koje je uzimala za psihičke probleme, bakterija Staphilococcus aureus i na kraju otrovna buđ. Ipak, ništa od ovoga nije zvanično potvrđeno, a čini se da je interesovanje javnosti za rešavanjem ovog slučaja samo rslo iz godine u godinu.

Pet meseci nakon Britani preminuo je njen suprug Sajmon Mondžak u 40. godini života u sličnim okolnostima, a ni njegova smrt nije u potpunosti razrešena i ostaje da se o njoj spekuliše.

Inače, Britani je rođena u Nju Džersiju i odrasla je s majkom Šeron Marfi, koja se spominjala kao mogući krivac i šuškalo se da je imala aferu s njenim mužem Sajmonom. Marfi je od tinejdžerskih dana sanjala da postane glumica, a krenulo joj je kad se preselila u Los Anđeles i nizala uloge u serijama "Sister, Sister" i "Boy Meets World", a presudni angažman je bio u popularnom filmu "Devojke s Beverli Hillsa" iz 1995. ., koji je lansirao među najtraženije zvezde.

Nakon SMRTI poznate GLUMICE, njen suprug je SPAVAO sa njenom MAJKOM: Svi su verovali da su LJUBAVNICI, a onda se desilo nešto JEZIVO

EPA

 

Uz divne strane slave Brittani se nosila i s onom ružnom. Kritikovali su njenu težinu i druge detalje kad je reč o izgledu, a ona je pratila napise o sebi i promenila se. Počela je jako da mršavi i postala je plavuša. O tome i ostatku glumičinog nepoznatog dela života je progovorila njena prijateljica Keti Najimi.


Ispričala je da je govorila Britani da je zabrinuta zbog njenog gubitka težine. "Ako želim da me ozbiljno shvate i daju mi glavne uloge, moram da iygubim puno kilograma', odgovorila joj je glumica na to. Čini mi se da je nažalost bila u pravu jer se nakon transformacije pojavila u filmovima "8 milja", 'Devojke iz visokog društva" i "Upravo venčani". Postala je jako popularna, dobijala pozivnice za sve premijere i na modnim revijama je uvek sedila u prvim redovima. Uzgre je dobila priliku da nastupi u popularnoj emisiji "Saturday Night Live", odnosno imala je voditeljsku ulogu. Neko vreme je samo najbolje dobijala od Holivuda, ali onda su krenule nepopularne uloge i pričalo se samo o njenoj  vezi sa Aštonom Kučerom s kojim se pojavila u komediji "Upravo venčani'. Nakon što su prekinuli, kružile su glasine da glumica uzima nezakonite supstance, a posledica toga je bila da se ponašala neprofesionalno na snimanjima i tokom intervjua.

Britani se borila i s poremećajem ishrane, a američki mediji i javnost bili su nemilosrdni prema njoj. Poznati prenosilac tračeva Perez Hilton je tako u jednom trenutku objavio da će glumica u narednih godinu dana tragično okončati svoj život. To je rekao nekoliko meseci pre njene smrti, a sada se opravdava da su to bila takva vremena i da žali što je to izjavio. Kako je istaknuto u dokumentarcu, ključan faktor u glumičinom životu je bio njen muž, scenarista Sajmon i oko njega se vrtelo bukvalno sve. Javnost je iznenadilo kada se udala za njega 2007., ali ona je žarko želela brak. Sudeći prema filmu deluje da je Sajmon bio poput Džejmija Spirsa, oca Britni Spirs. Naime, scenarista je kontrolisao svaki aspekt njenog života, bio je manipulativan i izvlačio je korist od glumičine slave i bogatstva. Brittani je trpela emocionalno zlostavljanje i to od osbe koja joj je branila pristup telefonu i e-mailu.

Britani Marfi

EPA

 

Sve ovo jezivo, Aali posebno užasava činjenica da ju je budio usred noći i oblačio poput lutke, a zatim joj govorio da mora na plastične operacije. Naravno, ona je na to pristajala jer je bila potpuno pod njegovim uticajem.  Sajmon je uspeo da obmane i glumičinu majku Šeron.

U dokumentarcu je otkriveno da su bili jako bliski i da su nakon Britanine smrti odradili fotografisanje. Kružile su glasine i da spavaju zajedno, a odatle je potekla teorija i da su zajedno ubili glumicu. Scenarista je nakon smrti suprug kontrolisao celo njeno bogatstvo i pokrenuo fondaciju s njenim imenom. Saznalo se i da je toliko bio pohlepan za novcem da je naplaćivao dolazak na njenu sahranu, pa je na kraju uspeo i da podmiri sve dugove koje je napravio.

Otac glumice Angelo Bertoloti, koji je preminuo 22. januara 2019., do poslednjeg trenutka pokušavao je da otkrije uzrok smrti svoje ćerke. "Istražio je svaki mogući detalj. Nije bio dobro", rekao je njegov sin Džef.

Mnogi članovi njene porodice, poput njenog drugog polubrata Tonija veruju da je Britani ubijena ističući da je uvek delovala potpuno zdravo. Takođe dodaju da je definitivno postojao motiv za tako nešto, a to su očigledno ogromni dugovi njenog supruga Sajmona, nešutim ovo nikada nije razjašnjeno.

Samo pet meseci nakon glumičine smrti, pod sličnim okolnoszima preminuo je i Sajmon.

Komentari (0)
Loading