Chanel "tatine" sandale su mega hit ovog leta: Našli smo im jeftiniju zamenu, uštedećete 1.200 evra, a žene će ih obožavati

Olja Jelić Vesti 02.06.2023 17:53 0

Mnoge žene vole i opsednute su Chanel "tatinim" sandalama. Ali njihova cena je za mnoge astronomska. Sada je moguće da ih priuštite, za daleko manje para.

Chanel "tatine" sandale su mega hit ovog leta: Našli smo im jeftiniju zamenu, uštedećete 1.200 evra, a žene će ih obožavati

Printscreen/Instagram

Ovog leta definitivno najveći trend predstavljaju "tatine" sandale koje su u potpunosti zavladale i nose ih sve vodeće trendseterke. Dopadao se ovaj model nekom ili ne, nema sumnje da mega popularan. Trendseterke su već pokazale kako da ih uklopite sa onim što imate u garderoberu, da to budu kombinacije u kojima ćete definitivno biti primećeni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R❤️SE (@rosasluxe)

 

Pošto ove sandale potpisuje Chanel, za njih biste morali da izdvojite od 1.170 do 1.300 evra, što nije nimalo mala cifra. 

 

 

Ali žene mogu da odahnu pošto su se pojavile u mnogo jeftinijoj varijanti. Naravno, modna kuća Zara je izbacila model koji je fantastičan, uslovno rečeno kopija originalnih. 

 

 

Zarine sandale neverovatno podsećaju na originalne, a idealne su za kombinovanje.Svakako da je ono što najviše privlači njihova cena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnès (@theshoematters)

 

Ovako nešto nije iznenađenje s obzirom da "high street" brendovi rado prave balans između trendy dizajnerskih modela i prihvatljivijih opcija, te je ovaj model od tvida nešto na šta definitivno treba da obratite pažnju

Komentari (0)
Loading