Ona je DOKAZ da i u poznim godinama možemo da budemo MLADOLIKE: Popularna GLUMICA ima 54 godine, a izgleda kao da je zaustavila SAT pre TRI DECENIJE

Vesti 12.10.2022 22:13 0

Donna D'errico, zvezda serije "Čuvari plaže" izgleda sjajno i u 54. godini

Ona je DOKAZ da i u poznim godinama možemo da budemo MLADOLIKE:  Popularna GLUMICA ima 54 godine, a izgleda kao da je zaustavila SAT pre TRI DECENIJE

Printscreen/Instagram

Zapravo ona toliko sjajno izgleda, da postoje ljudi koji ne mogu da veruju da je ovo uopšte moguće. Svoje fanove je posebno obradovala fotografijama na kojima pozira u donjem vešu. Savršeno oblikovano telo, ali i lice koje izgleda kao da pripada dvadesetogodišnjoj devojci potpuno je oduševilo je njene pratioce.

Prijatelji su je hvalili u komentarima, a kao što smo naglasili, neki jednostavno ne veruju da žena može ovako izgleda u šestoj deceniji. „Prelepa si“, „Nemoguće je da izgledaš ovako“, „Savršeno telo“, usledili su komplimenti.

 

Dona je ranije otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda - ona tvrdi da izgled duguje ishrani bez mesa

.
"Doživela sam brojne prednosti ove ishrane, kao što su čistija koža, bolje varenje, bolji san, ali to nije razlog zašto to radim. Radim to zbog životinja. Volim da imam zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada, “ objasnila je.

Podsećanja radi, Dona je glumila u seriji „Čuvari plaže” od 1996. do 1998. godine. Pozirala je za naslovnu stranu magazina Plejboj 1995. Bila je voditeljka emisije "Battlebots", a neki od filmova u kojima je imala i uloge su:"Intervention", "Inconceivable", and "The Making of Plus One".

 

Komentari (0)
Loading