Manekenku je bivši dečko posle RASKIDA, polio KISELINOM: Sve više je ovakvih slučajeva, ona je preživela PAKAO i izgubila vid!

Vesti 23.03.2023 19:00 0

Razlog za ovakve napade je uglavnom ljubomora i posesivnost

Manekenku je bivši dečko posle RASKIDA, polio KISELINOM: Sve više je ovakvih slučajeva, ona je preživela PAKAO i izgubila vid!

Printscreen/Instagram

Pre šest godina svet je potresla vest, koja je preplavila sve naslovne strane medija, a na njima je bila manekenka Džesika Notaro. Lepa devojka našla se u svim svetskim medijima, nakon što ju je ljubomorni bivši dečko polio kiselinom i unakazio.

Horh Tavares i Džesika su se upoznali radeći zajedno u vodenom parku gde se održavaju programi s delfinima ''Delfinario'', a ona je pored toga radila i na televiziji. Par je nakon nekog vremena prekinuo, zbog kako je rekla, njeovog više nego problematičnog ponašanja.

On nije prihvatio raskid, nakon čega je počeo da je uznemirava. Džesika je ceo slučaj prijavila policiji, a u momentu napada na nju imao je zabranu prilaska, koju mu je izdao sud.

 

 

Napad se dogodio ispred njene kuće u Riminiju na istočnoj obali Italije kada je devojka izašla iz kuće.

- Sigurno se krio među automobilima jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce sipati na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid.

Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše - opisala je stravičan događaj u TV emisiji Mauricija Konstance, kada je skinula zavoje, tri meseca nakon napada.

 

 

Policija je ubrzo uhapsila njenog bivšeg dečka, tridesetpetogodišnjeg Horha Tavaresa, a oduđen je na 15 godina zatvora.

 

 

- Čak i kada se oporavim, imaću emotivne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu - rekla je tada Džesika.

Nakon oporavka počela je da se bori za prava žena i podvrgnula se rekonstruktivnim operacijama pa i dalje učestvuje na modnim revijama i pozira za časopise. Veliku popularnost stekla je na društvenoj mreži Instagram.

Iako je proživela tešku traumu, manekenka nije odustala od ljubavi, a prošle godine se i verila za svog partnera Filipa Bolonija, italijanskog reprezentativca u konjičkim sportovima.

 

 

- Filipo mi je postavio najlepše pitanje u našim životima. Osećaj je bio na pola puta između leptirića u stomaku i srca u grlu. Svako ko me poznaje zna da nikada nisam pustila suzu u javnosti, ali ovaj put sam bio presrećna da nisam mogla da se suzdržim. Ti si moje svetlo, moj život, moj najbolji prijatelj, osoba koju poštujem najviše na svetu i najdivniji dečko kojeg mogu poželeti - napisala je Notaro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading