Postoji milion načina na koje možete da pripremite mleveno meso, a svaka domaćica ima svoju tajnu kako da ono bude što sočnije.
Već smo sa vama podelili trikove nekih iskusnih domaćica koje u mleveno meso dodaju puter, krompir, skrob… Iako su svi ovi saveti korisni, predlažemo vam još jedan koji vas neće koštati puno.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
U pitanju je mast koja se dodaje u mleveno meso i koja jela kao što su ćufte i faširane šnicle čini mnogo ukusnijim i sočnijim.
Svinjska mast poboljšava kvalitet mesa, ali i daje posebnu aromu, pa samim tim i jela od mlevenog mesa će biti mnogo lepša. Najbolje je ako koristite svežu mast. Ako se pitate šta je to, evo i objašnjenja.
Svežu svinjsku mast skidate sa mesa koje ćete peći ili pržiti i odvajate u kese. Čuvate u zamrzivaču dok vam ne zatreba za mleveno meso, ali pre dodavanja u smesu ona se prvo samelje. Ako nemate svežu mast, slobodno koristite i kupovnu, kao što je ona za kuvanje. Mast možete da dodate i u smesu za riblje kotlete.

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

ZAHAROVA ŽESTOKO O ZABRANI PRELETA VUČIĆU: To je skandal, niko nema moć da uništi partnerstvo sa Beogradom

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

BLOKADERI FOTELJAŠI NAIŠLI NA ŽESTOKU OSUDU SRPSKE JAVNOSTI: Išli da se klanjaju osvedočenim srbofobima Piculi i Bartulici! (FOTO)
