Od sada prženice mogu imati totalno drugačiji ukus ako im dodate ova dva sastojka!
Potrebno je:
Jedna vekna rezanog hleba, 150 g kačkavalja, 150 g šunke, 2-3 jaja, prstohvat soli, ulje po potrebi.
Pročitajte još
Krompiruša bez kora: Kada je jednom budete probali, STALNO ćete je OVAKO praviti!
Ovakvih nema NI U PEKARI: Domaće POGAČICE SA SIROM, unutra mekane, spolja savršeno hrskave!
Priprema:
Kačkavalj i šunku iseći na tanke šnite. Jaja umutite viljuškom i posolite. Na jednu krišku hleba stavite kačkavalj i šunku pa preko stavite drugu krišku hleba. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sve namirnice.
Tako pripremljene kriške hleba, pažljivo, umačite u umućena jaja sa obe strane i pržite u tiganju na zagrejanom ulju.
Kada porumene sa obe strane vadite na papirni ubrus da upiju eventualnu masnoću i tople poslužite uz jogurt ili kiselo mleko.