PRŽENICE kakve do sad NISTE jeli: Uz ova dva dodatka klasičan doručak postaće GURMANSKA fantazija

Andrea Orlandić Vesti 01.08.2021 08:59 0

Iako su klasične prženice jedno od omiljenih jela mnogih gurmana sa ovih prostora, lako mogu da se spreme na malo drugačiji način i razbiju monotoniju od ranog jutra.

PRŽENICE kakve do sad NISTE jeli: Uz ova dva dodatka klasičan doručak postaće GURMANSKA fantazija

Printscreen/Youtube

Od sada prženice mogu imati totalno drugačiji ukus ako im dodate ova dva sastojka!

Potrebno je:

Jedna vekna rezanog hleba, 150 g kačkavalja, 150 g šunke, 2-3 jaja, prstohvat soli, ulje po potrebi.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

Priprema:

Kačkavalj i šunku iseći na tanke šnite. Jaja umutite viljuškom i posolite. Na jednu krišku hleba stavite kačkavalj i šunku pa preko stavite drugu krišku hleba. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sve namirnice.

Tako pripremljene kriške hleba, pažljivo, umačite u umućena jaja sa obe strane i pržite u tiganju na zagrejanom ulju.

Kada porumene sa obe strane vadite na papirni ubrus da upiju eventualnu masnoću i tople poslužite uz jogurt ili kiselo mleko.

Komentari (0)
Loading