Od sada prženice mogu imati totalno drugačiji ukus ako im dodate ova dva sastojka!
Potrebno je:
Jedna vekna rezanog hleba, 150 g kačkavalja, 150 g šunke, 2-3 jaja, prstohvat soli, ulje po potrebi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Pročitajte još
Krompiruša bez kora: Kada je jednom budete probali, STALNO ćete je OVAKO praviti!
Ovakvih nema NI U PEKARI: Domaće POGAČICE SA SIROM, unutra mekane, spolja savršeno hrskave!
Priprema:
Kačkavalj i šunku iseći na tanke šnite. Jaja umutite viljuškom i posolite. Na jednu krišku hleba stavite kačkavalj i šunku pa preko stavite drugu krišku hleba. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sve namirnice.
Tako pripremljene kriške hleba, pažljivo, umačite u umućena jaja sa obe strane i pržite u tiganju na zagrejanom ulju.
Kada porumene sa obe strane vadite na papirni ubrus da upiju eventualnu masnoću i tople poslužite uz jogurt ili kiselo mleko.