Nisu vam ni na kraj PAMETI: Ovo su četiri ženske fizičke osobine, kojima muškarci ne mogu da odole

Vesti 21.04.2023 22:30 0

Prema nauci, muškarci su opsednuti određenim fizičkim osobinama. U ovom modernom dobu tehnologije i društvenih medija, upoznavanje na mreži je jedan od najboljih načina za pronalaženje partnera... ali i najgori.

dama

Shutterstock

Dok aplikacije za upoznavanje mogu da vas zbliže sa većim brojem partnera, one takođe mogu da budu neke od najgorih na koje ćete ikada naleteti .

Od kada postoje razne platforme za upoznavanje na mreži, mnogi su pokušavali da pronađu najbolji način da privuku potencijalne partnere, od odabira fotografije profila do uređivanja samog profila.

Ali na kraju, ne možete pobediti nečije lične preferencije. To je dobra lekcija i ne bi trebalo da pokušavate da se popravite da biste se uklopili u neki standard lepote koji muškarac ima. Onaj kome je suđeno da bude sa tobom voleće te baš takvog kakav jesi - sa manama i vrlinama. Mreža za onlajn upoznavanje ispitala je navike svojih više od 318 miliona korisnika iz celog sveta i uporedila rezultate na osnovu pola, seksualnosti i fizičkih karakteristika kao što su tip tela, visina, boja očiju i boja kose, prenosi YourTango.

Usput su otkrili koje žene imaju tendenciju da dobiju najviše poruka i odgovora od muškaraca, a rezultati su u najmanju ruku zanimljivi.

Ovo su 4 fizičke osobine kojima su muškarci opsednuti, prema istraživanju:

1. Ne previsoko, ne prenisko

Četrdeset šest odsto muškaraca preferira žene čija je visina između 160 i 168 centimetara.

2. Smeđe oči

Plave oči očigledno nisu toliko poželjne kao smeđe, prema neverovatnih 60 odsto muškaraca. Žene sa smeđim očima češće primaju poruku nego žene sa bilo kojom drugom bojom očiju.

3. Smeđa kosa

Iznenađujuće, brinete češće primaju poruke, prema 40 posto muškaraca, za razliku od plavuša (15 posto), prema studiji.

4. Prosečno telo Većina je izjavila da voli partnere prosečnog izgleda. Žene sa atletskim telom privlači samo šest odsto muškaraca.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading