Ovaj deo obroka uglavnom svi preskačemo, a nismo ni svesni koliko je bitna i zdrava za celokupan organizam. Kako ne bi uticala na naše kilograme, treba da bude lagana da nam ne bi stvarala pritisak u stomaku, i treba da se sprema brzo, jer ne želimo da izgubimo mnogo vremena.
Energetske pločice su idealne za ovaj deo dana, vratiće vam zgubljenu snagu
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- 200 g urmi
- 100 g ovsenih pahuljica
- 50 g lešnika
- 50 g badema
- 50 g oraha
- 30 g kandiranih brusnica
- prstohvat soli
- dve supene kašike vode
Priprema
Urme potopiti u vodu i ostaviti deset minuta da popuste a zatim ukloniti kožicu.
Uzmite blender i sameljite urme a zatim dodajte so i vodu, pa zatim lešnike.
Smesu rasporedii na plitak pleh obložen folijom i dobro izravnati i utisnuti, kako bi se smesa ispresovala. Prekriti folijom i ostaviti u frižider da se dobro ohladi i stegne (preko noći).
Ukloniti foliju, isecite po željenom obliku i uživajte.