Ako ih nikada niste probali, sada je pravo vreme. Možda vam postane navika da ih baš ovako pravite.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 500 g mlevenog mešanog mesa (junetina i svinjetina)
- 1 kriška starog hleba
- malo mleka
- so, biber
- 2 čena belog luka
- 1 jaje
- 2 glavice crnog luka
- malo aleve paprike
- 3 šoljice pirinča
- 1 dl soka od paradajza
- 100 g kačkavalja
Priprema:
1. Mleveno meso zamesiti s kriškom hleba nakvašenom mlekom, dodati so, biber, sitno seckani beli luk i jaje. Napraviti ćufte i ispeći ih u tiganju.
2. U šerpi posebno propržiti crni luk isečen na rebarca (da omekša, nikako da požuti). Dodati malo aleve paprike, malo bibera i tri šoljice pirinča.
3. To presuti u posudu za pečenje, poređati odozgo ćufte i naliti sokom od paradajza i vodom da ogrezne.
4. Staviti u rernu na 200 stepeni i peći dok pirinač ne omekša. Ako treba, u toku pečenja dodati još malo vode i pred kraj narendati kačkavalj.
BONUS VIDEO

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Vučić uputio čestitku pripadnicima Garde Vojske Srbije; "Simbol tradicije"

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

КРЕМЉ ОБЈАВИО: Путин ће 9. маја одржати билатералне разговоре са Вучићем

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

TRAMPOV KABINET NIJE ODBIO VUČIĆEV DOLAZAK! Portparolka Bele kuće se hitno oglasila: "To su lažne vesti"

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima
