Međutim, ovo je samo jedna od mnogih "malih tajni velikih kuvara". Zato je prvo najbitnije da zagrejete na 180 stepeni! Potom, pobrinite se da vam povrće bude ravnomerno rasporedite na plehu, začinite ga po želji i prelijete maslinovim ulje. A kada ga stavite u rernu, podesite alarm na:
Pročitaj više
Samo JEDAN ZALOGAJ i momentalno ćete se ZALJUBITI! Pileći štapići u MEDU I SUSAMU
DOMAĆI SLADOLED OD LIMUNA, pravo letnje osveženje za celu porodicu
Zelena boranija - 10 minuta.
Tikvica - 12 do 15 minuta.
Brokoli - 20 do 25 minuta.
Bundeva - 20 do 25 minuta.
Paštrnjak - 20 do 25 minuta.
Karfiol - 20 do 25 minuta.
Šargarepa - 25 do 30 minuta.
Crni i crveni luk - 25 do 30 minuta.
Sladak krompir - 30 i 35 minuta.
Običan krompir - 35 do 40 minuta.
Prokelj - 35 do 40 minuta.
Sad kad znate minutažu, znate i kojim redom da pečete povrće za najukusnije rezultate.