20:50 Zdravlje Preporodiće CEO ogranizam: Ovo biljku nazivaju POVRĆEM SREĆE, čuva SRCE, SNIŽAVA holesterol i uništava heliko bakteriju
14:00 Zdravlje Saznajte da li vam je SRCE bolesno: Nakašljite se i PROVERITE, postoji šest SIMPTOMA koji ukazuju na SMRTNU opasnost!
18:00 Dom i saveti Evo šta se dešava u ORGANIZMU ako pojedete jedan AVOKADO: Dobro ćete razmisliti kada budete ČULI istinu
21:15 Zdravlje Ove DVE namirnice mogu da spreče SRČANI UDAR: Svako jutro POPIJTE po kašiku ovog napitka
18:00 Zdravlje Cvekla kao najbolji LEK: Istraživanja DOKAZALA njenu čudotvornost, čuva srce i usporava STARENJE
10:15 Zdravlje Proverite da li vam je SRCE zdravo: Test sa STEPENICAMA će vam otkriti kakvo vam je trenutno zdravlje
17:00 Zdravlje Redovno vam se na koži ocrtava udubljenje od ČARAPA? Može biti znak ozbiljne BOLESTI, obavezno se obratite DOKTORU!
10:07 Zdravlje Šta se desi u telu kada jedete CRNU čokoladu? Organizam će doživeti NEVEROVATNU transformaiju, samo pazite pri ODABIRU
21:40 Horoskop Ovi HOROSKOPSKI znaci svima sve OPRAŠTAJU: Prelaze i preko stvari za koje TVRDE da nikada ne bi
08:30 Zdravlje Pravite veliku GREŠKU ako u HLADNU vodu idete NEPRIPREMLJENI: Kardiolog Tasić upozorava na KOBNE posledice
21:00 Zdravlje Napici koji su SMRT za povišen HOLESTEROL: Rešite se ovog PROBLEMA prirodnim putem i sačuvajete SRCE
14:02 Zdravlje Voćka koju SVI zapostavljaju je jedna od NAJZDRAVIJIH namirnica: Prirodno je sredstvo protiv ZATVORA i pomaže kod upale ŽUČNE KESE
10:55 Horoskop Jedan broj u datumu rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li će vas ceo život pratiti muka ili sreća
10:29 Zdravlje Doktor mi je rekao da stegnem pesnicu: Za tri sekunde čovek je znao sve o meni i mojim problemima
09:56 Horoskop Saturn je sinoć krenuo retrogradno u znaku Ovna: Blizanci će se suočiti sa problemima u prijateljstvu, kod Strelčeva takođe klimavo
09:17 Dom i saveti Ni pomorandža, ni paljenje kafe, a ni neke hemikalije: Ova prirodna mešavina tera komarce očas posla, a košta manje od 120 dinara
08:46 Horoskop Vrhunac uspeha dostižu posle 50. godine: Za 3 horoskopska znaka najbolje stvari se dešavaju u drugoj polovini života
08:20 Zdravlje Starački miris može da se spreči: Stručnjak za dugovečnost preporučuje da jedete 1 namirnicu