15:03 Zdravlje Slušanje ove pesme, moglo bi da vam spasi život: Naučnici tvrde da je lekovita za srce
13:07 Zdravlje Praznici utiču na zdravlje: U porastu rizik od srčanih bolesti, na ovaj datum treba obratiti pažnju
21:54 Zdravlje Smanjenju faktora rizika od srčanih oboljenja kod žena u postmenopauzi: Sok od cvekle blago za srce i osobe sa rizikom od kardiovaskularnih bolesti
18:41 Zdravlje Slobodno ih iznesite na balkone kada dođe hladnije vreme: Ovo cveće opstaje i zimi, hladnoća mu ne može ništa, izdrži i najdrhtavija jutra
16:15 Zdravlje Srce ga ne voli: Ovo je najgore piće za vaš organizam, samo 1 na dan može da poveća rizik od srčanih bolesti
08:03 Zdravlje Vaše srce će biti zdravo i jako: Ove namirnice sprečavaju srčani udar i snižavaju krvni pritisak
09:48 Zdravlje Srce će vam biti zahvalno: Kardiolog je podelio 4 stvari koje izbegava pod svaku cenu, mogu ozbiljno da naruše zdravlje
13:52 Zdravlje „Izgubio sam svest dva ili tri puta tokom molitvi": Stravični simptomi se javljaju zbog neobičnog stanja koje ima 1 od 12.000 ljudi
09:15 Zdravlje Čujete srce u ušima? Stručnjaci objašnjavaju razlog neobičnog fenomena i savetuju ovu stvar
14:02 Zdravlje Ne ignorište ih: Ovih 9 suptilnih simptoma ukazuju na srčane probleme, jedan je posebno koban
09:03 Zdravlje Srpski kardiolog upozorio, ambulante pune pacijenata: "Tihi ubica" napada dva miliona Srba, ljudi i ne znaju da su bolesni
18:30 Porodica Mačka postala striptizeta: Videla vlasnicu pa i ona zaigrala prljavi ples, ovo još niste videli!
17:46 Zdravlje Podmladite mozak: Ima da radi kao podmazan kada primenite ove navike, ishrana je važna, ali i ovo
17:01 Lepota i Moda Kao da su sestre: Bruk Šilds povela ćerke u provod, svi kažu da su mamine dvojnice, bukvalno su prelepe
15:44 Dom i saveti Veš se oseća? Svi pravimo istu grešku, zbog nje odeća nikad ne miriše sveže, bolje probajte ovo
15:13 Horoskop Sjajno im se piše: Druga polovina 2025. donosi sreću za 5 horoskopskih znakova, ovo je njihov trenutak
15:00 Ispovesti Koleginici zlato, ženi blato: Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti