13:45 Porodica Svaka mu čast: Milioni ljudi su oduševljeni brigom i pažnjom ovog tate o supruzi koja se tek porodila
16:35 Porodica "Svaka buduća mama ovo bi trebalo da vidi, da zna šta je očekuje": Tiktokerka pokazala telo dva dana nakon porođaja
16:08 Poznati "Tako sam ponosna na ovo telo": Lindzi Lohan pokazala kako izgleda nekoliko dana nakon porođaja
17:25 Ispovesti Nije ni slutila šta je čeka: Samo par dana pred porođaj pala je u komu, a onda je usledio pakao
16:39 Poznati Postala je majka u 40. godini iako su joj lekari rekli da se to nikada neće desiti: Pevačica je pokazala golo telo 10 dana posle porođaja
09:47 Poznati Džesi Džej otkrila sa kakvim izazovima se suočava deset dana posle porođaja: "Moji organi su se pomerili, materica se i dalje smanjuje"
20:35 Ispovesti Naterali su je da se PORAĐA, iako nije bila trudna: Ovaj hormonski poremećaj je ostavio javnost u ŠOKU
08:00 Ispovesti Čudne simptome je pripisivala POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Posle rođenja deteta osećala se LOŠE, organi su OTKAZIVALI, gledala je smrti u oči
08:10 Ispovesti Nesvakidašnja situacija: Nisu stigli do bolnice, pa je beba rođena u vatrogasnoj stanici
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
12:10 Porodica "Bilo je svega, ima mnogo TRAUMATIČNIH stvari": Muškarac do DETALJA opisao kako je bilo gledati svoju ženu dok se PORAĐA
13:20 Porodica Porođaj je prenosila UŽIVO na INSTAGRAMU: Priča mame koja je RAĐALA DETE pred 13.000 ljudi nas je FASCINIRALA
10:50 Poznati Nakon 52 godine, otkrio da ima ćerku: Legenda "Mućki" u 84 godini doživeo šok života, "sedeo sam u kuhinji i tresao se"
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?