Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Posle porođaja

Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
16:40 Ispovesti

Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu

porođaj
17:00 Ispovesti

Pre porođaja je pojela KIFLICE i za malo da joj ODUZMU dete: Sada ona upozorava druge porodilje da ne naprave istu GREŠKU

Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"
18:21 Ispovesti

Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"

Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
08:05 Ispovesti

Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE

Fascinantne fotografije BEBE rođenje u VODENJAKU: Jedan u 80.000 slučajeva, izgleda i PREDIVNO i PRESTRAŠNO u isto vreme
08:00 Porodica

Fascinantne fotografije BEBE rođenje u VODENJAKU: Jedan u 80.000 slučajeva, izgleda i PREDIVNO i PRESTRAŠNO u isto vreme

Devojčica (14) se PORODILA kod kuće: Kada su lekari HITNE POMOĆI videli detetov vrat, frapirali su se, sada će SUD da goni mladu MAMU!
20:00 Ispovesti

Devojčica (14) se PORODILA kod kuće: Kada su lekari HITNE POMOĆI videli detetov vrat, frapirali su se, sada će SUD da goni mladu MAMU!

GINEKOLOG OD TRUDNICE KRIO JEZIVU ISTINU: Kada je ušla u 33. nedelju trudnoće, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU
11:30 Ispovesti

GINEKOLOG OD TRUDNICE KRIO JEZIVU ISTINU: Kada je ušla u 33. nedelju trudnoće, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU

"Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa
13:48 Poznati

"Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa

Porodila se na sastanku sa NOVIM dečkom: Sa njom se poigrala SUDBINA, a on je onda uradio nešto NEVEROVATNO
11:45 Porodica

Porodila se na sastanku sa NOVIM dečkom: Sa njom se poigrala SUDBINA, a on je onda uradio nešto NEVEROVATNO

Tridesetpetogodišnjakinja je imala četiri SPONTANA porođaja: A onda se desilo nešto što se JEDNOM u milion slučajeva događa
21:40 Porodica

Tridesetpetogodišnjakinja je imala četiri SPONTANA porođaja: A onda se desilo nešto što se JEDNOM u milion slučajeva događa

Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom
15:15 Poznati

Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom

Rijana posle porođaja nikad ZGODNIJA: Pojavila se na večeri u KORSETU koji je zabeležen u ISTORIJI
12:54 Poznati

Rijana posle porođaja nikad ZGODNIJA: Pojavila se na večeri u KORSETU koji je zabeležen u ISTORIJI

1 2 3 4
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

watch-icon

Preporučujemo

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

Klaudija Šifer
12:06 Lepota i Moda

Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

Kejt Midlton
11:05 Poznati

Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet

čizme
10:35 Lepota i Moda

Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara

vrata
10:10 Porodica

Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.