16:40 Ispovesti Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
17:00 Ispovesti Pre porođaja je pojela KIFLICE i za malo da joj ODUZMU dete: Sada ona upozorava druge porodilje da ne naprave istu GREŠKU
18:21 Ispovesti Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"
08:05 Ispovesti Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
08:00 Porodica Fascinantne fotografije BEBE rođenje u VODENJAKU: Jedan u 80.000 slučajeva, izgleda i PREDIVNO i PRESTRAŠNO u isto vreme
20:00 Ispovesti Devojčica (14) se PORODILA kod kuće: Kada su lekari HITNE POMOĆI videli detetov vrat, frapirali su se, sada će SUD da goni mladu MAMU!
11:30 Ispovesti GINEKOLOG OD TRUDNICE KRIO JEZIVU ISTINU: Kada je ušla u 33. nedelju trudnoće, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU
13:48 Poznati "Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa
11:45 Porodica Porodila se na sastanku sa NOVIM dečkom: Sa njom se poigrala SUDBINA, a on je onda uradio nešto NEVEROVATNO
21:40 Porodica Tridesetpetogodišnjakinja je imala četiri SPONTANA porođaja: A onda se desilo nešto što se JEDNOM u milion slučajeva događa
15:15 Poznati Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom
12:54 Poznati Rijana posle porođaja nikad ZGODNIJA: Pojavila se na večeri u KORSETU koji je zabeležen u ISTORIJI
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao