16:40 Ispovesti Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
17:00 Ispovesti Pre porođaja je pojela KIFLICE i za malo da joj ODUZMU dete: Sada ona upozorava druge porodilje da ne naprave istu GREŠKU
18:21 Ispovesti Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"
08:05 Ispovesti Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
08:00 Porodica Fascinantne fotografije BEBE rođenje u VODENJAKU: Jedan u 80.000 slučajeva, izgleda i PREDIVNO i PRESTRAŠNO u isto vreme
20:00 Ispovesti Devojčica (14) se PORODILA kod kuće: Kada su lekari HITNE POMOĆI videli detetov vrat, frapirali su se, sada će SUD da goni mladu MAMU!
11:30 Ispovesti GINEKOLOG OD TRUDNICE KRIO JEZIVU ISTINU: Kada je ušla u 33. nedelju trudnoće, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU
13:48 Poznati "Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa
11:45 Porodica Porodila se na sastanku sa NOVIM dečkom: Sa njom se poigrala SUDBINA, a on je onda uradio nešto NEVEROVATNO
21:40 Porodica Tridesetpetogodišnjakinja je imala četiri SPONTANA porođaja: A onda se desilo nešto što se JEDNOM u milion slučajeva događa
15:15 Poznati Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom
12:54 Poznati Rijana posle porođaja nikad ZGODNIJA: Pojavila se na večeri u KORSETU koji je zabeležen u ISTORIJI
13:56 Horoskop Tri astro znaka koji su večni optimisti: Uvek vide svetlo na kraju tunela, svi žele da se druže sa njima
13:27 Lepota i Moda Kora od banane kao prirodni botoks? Dermatolozi zgroženi trendom koji je zaludeo svet, upozoravaju šta se može desiti
12:57 Dom i saveti Fantastična biljka koja bez problema uspeva i u hladu: Ovaj najprepoznatljiviji vesnik proleća je pravo blago
12:27 Porodica Ovo je idealna razlika u godinama: Proverite da li se uklapate u savršenu formulu za srećan brak
11:58 Poznati Da li znate čija je ovo majka? Njen sin je najveća senzacija na svetu, a ona je preživela nešto što nijedna tinejdžerka ne bi smela