18:00 Dom i saveti Znate li šta znači kada u kući vidite BOGOMOLJKU: Prema verovanju ona je GLASNIK koji nosi bitnu PORUKU
09:05 Horoskop Šta znači kada nađete KOVANICU od 1, 2, 5 ili 10 dinara: Nije u pitanju samo SREĆA, već postoji DUBLJE značenje
20:24 Ispovesti „KO GOD OVO ČITA…“: Žena je u supermarketu spazila PORUKU zalepljenu na pakovanju sira – ove reči su je ostavile u ČUDU
22:15 Ispovesti Vest dana dolazi iz Doboja: "Dragi tata, nadam se da ćeš pobediti danas" Milica je u ime deteta DIRLJIVU poruku uputila svom mužu
16:45 Dom i saveti STRUČNJAK kaže da možete da PRIVUČETE osobu u svoj ŽIVOT: Ako pratite OVE korake poziv će stići za svega NEKOLIKO minuta!
19:05 Ispovesti "Ljubavi, upotrebi slobodno moju karticu..." Ovaj Srbin ostavio je poruku svojoj supruzi da TROŠI NJEGOVE PARE, ali se ovome nije nadala!
14:13 Ispovesti Veče pred VENČANJE dobila je PORUKE od kojih joj je POZLILO: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?"
10:05 Ispovesti OŽENJEN SAM, kao momak ŽIVIM, ali obrnuto - UDATA sam, kao SAMOHRANA MAJKA živim: Jelena BRUTALNO surova objasnila zašto su mnoge ŽENE veliki heroji, i veći nego što možete da zamislite!
08:00 Ispovesti Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima
08:00 Ispovesti "Kobile na štiklama da ne koriste lift":Poruka PAKOSNE komšinice ujedinila sve ŽENE iz regiona
15:21 Ispovesti PENZIONER STAVIO OGLAS NA BANDERU Nakon ovih reči jednog muškarca desila se potpuno neočekivana stvar!
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica
21:07 Poznati Rođeni otac ga je mrzeo iz dna duše: Još kao dečak je zgrnuo milione, ali život ga je samo šibao