Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : poruka

Da li bi pristala da dobiješ stan na 12 meseci besplatno? Šovinistički oglas razbesneo žene u Srbiji
12:04 Ispovesti

Da li bi pristala da dobiješ stan na 12 meseci besplatno? Šovinistički oglas razbesneo žene u Srbiji

račun
14:15 Ispovesti

Konobarica je dobila BAKŠIŠ od 1.000 EVRA: Kada je pogledala šta piše na RAČUNU, izraz lica joj se POTPUNO PROMENIO

Znate li šta znači kada u kući vidite BOGOMOLJKU: Prema verovanju ona je GLASNIK koji nosi bitnu PORUKU
18:00 Dom i saveti

Znate li šta znači kada u kući vidite BOGOMOLJKU: Prema verovanju ona je GLASNIK koji nosi bitnu PORUKU

novac
09:05 Horoskop

Šta znači kada nađete KOVANICU od 1, 2, 5 ili 10 dinara: Nije u pitanju samo SREĆA, već postoji DUBLJE značenje

„KO GOD OVO ČITA…“: Žena je u supermarketu spazila PORUKU zalepljenu na pakovanju sira – ove reči su je ostavile u ČUDU
20:24 Ispovesti

„KO GOD OVO ČITA…“: Žena je u supermarketu spazila PORUKU zalepljenu na pakovanju sira – ove reči su je ostavile u ČUDU

Vest dana dolazi iz Doboja:  "Dragi tata, nadam se da ćeš pobediti danas" Milica je u ime deteta DIRLJIVU poruku uputila svom mužu
22:15 Ispovesti

Vest dana dolazi iz Doboja: "Dragi tata, nadam se da ćeš pobediti danas" Milica je u ime deteta DIRLJIVU poruku uputila svom mužu

STRUČNJAK kaže da možete da PRIVUČETE osobu u svoj ŽIVOT: Ako pratite OVE korake poziv će stići za svega NEKOLIKO minuta!
16:45 Dom i saveti

STRUČNJAK kaže da možete da PRIVUČETE osobu u svoj ŽIVOT: Ako pratite OVE korake poziv će stići za svega NEKOLIKO minuta!

"Ljubavi, upotrebi slobodno moju karticu..." Ovaj Srbin ostavio je poruku svojoj supruzi da TROŠI NJEGOVE PARE, ali se ovome nije nadala!
19:05 Ispovesti

"Ljubavi, upotrebi slobodno moju karticu..." Ovaj Srbin ostavio je poruku svojoj supruzi da TROŠI NJEGOVE PARE, ali se ovome nije nadala!

Veče pred VENČANJE dobila je PORUKE od kojih joj je POZLILO: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?"
14:13 Ispovesti

Veče pred VENČANJE dobila je PORUKE od kojih joj je POZLILO: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?"

OŽENJEN SAM, kao momak ŽIVIM, ali obrnuto - UDATA sam, kao SAMOHRANA MAJKA živim: Jelena BRUTALNO surova objasnila zašto su mnoge ŽENE veliki heroji, i veći nego što možete da zamislite!
10:05 Ispovesti

OŽENJEN SAM, kao momak ŽIVIM, ali obrnuto - UDATA sam, kao SAMOHRANA MAJKA živim: Jelena BRUTALNO surova objasnila zašto su mnoge ŽENE veliki heroji, i veći nego što možete da zamislite!

Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima
08:00 Ispovesti

Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima

Oglas ovog PANČEVCA šokirao celu SRBIJU: Izdaje se DISKRETAN MUŽ na sat - dva?!
15:04 Ispovesti

Oglas ovog PANČEVCA šokirao celu SRBIJU: Izdaje se DISKRETAN MUŽ na sat - dva?!

1 2 3 4
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

watch-icon

Preporučujemo

Japanka
13:34 Lepota i Moda

Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!

Vinona Rajder
13:06 Poznati

Zarađivala milione, pa "pala"zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

Klaudija Šifer
12:06 Lepota i Moda

Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

Kejt Midlton
11:05 Poznati

Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.