18:45 Ispovesti Kosta (10) ima AUTIZAM: Njegova majka Radunka se SAMA bori za svog sina, ali i sa SOPSTVENOM opasnom dijagnozom
13:36 Poznati Slep je i ima autizam, ali kada zapeva SVE stane: Evo kako je Kodi otpevao ovu popularnu pesmu
13:38 Porodica Andrej do 18. godine nije znao ni da čita ni da piše: Sada je PROFESOR na poznatom univerzitetu
20:30 Ispovesti Starleta ne prestaje da ŠOKIRA morbidnim izjavama o svom sinu: "Da sam znala da je SLEP dok sam bila trudna, verovatno bih POBACILA"
17:34 Ispovesti "Saznajem da mi sin ima AUTIZAM i svi prijatelji mi okreću LEĐA": Ispovest oca je SNAŽAN udar na Srbe koji su bez trunke EMPATIJE
21:30 Ispovesti Žena se svaki put posle POSLA osećala PREUMORNO: Svi su bili ZATEČENI kada su joj uspostavili ovu DIJAGNOZU
16:45 Porodica ČUVENI RUSKI NEUROLOG OLEG KORENJ: Godinama gledam kako od zdrave i prave dece pravite autističnu!
20:49 Ispovesti Ko će o njemu da BRINE kada mene ne bude? Mama Lidija je RASPLAKALA Srbiju, njen sin je POGREŠNO lečen od AUTIZMA, a ovaj simptom je bio ključan
20:40 Ispovesti Autistični dečak je napisao pismo razredu: Njegove reči dirnule su srca mnogih i trebalo bi da svi ZAPAMTIMO
17:15 Porodica "Nisam mogla da ga SMIRIM": Autistični dečak je udario STJUARDESU, a njena reakcija je RASPLAKALA njegovu majku
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem