14:35 Porodica Autističnom dečaku roditelji su poklonili kućnog ljubimca: Ovaj dirljivi snimak je raznežio mnoge korisnike TikToka
09:32 Ispovesti "Osećamo se preko muzike": Bolna ispovest Maje Odžaklijevske koja se posvetila unuku koji ima autizam, otkrila detalje
11:01 Porodica Poboljšajte razvoj dece sa autizmom i cerebralnom paralizom: Mozak može da se menja, a uz ovaj metod naučićete i kako
18:45 Ispovesti Kosta (10) ima AUTIZAM: Njegova majka Radunka se SAMA bori za svog sina, ali i sa SOPSTVENOM opasnom dijagnozom
13:36 Poznati Slep je i ima autizam, ali kada zapeva SVE stane: Evo kako je Kodi otpevao ovu popularnu pesmu
13:38 Porodica Andrej do 18. godine nije znao ni da čita ni da piše: Sada je PROFESOR na poznatom univerzitetu
20:30 Ispovesti Starleta ne prestaje da ŠOKIRA morbidnim izjavama o svom sinu: "Da sam znala da je SLEP dok sam bila trudna, verovatno bih POBACILA"
17:34 Ispovesti "Saznajem da mi sin ima AUTIZAM i svi prijatelji mi okreću LEĐA": Ispovest oca je SNAŽAN udar na Srbe koji su bez trunke EMPATIJE
21:30 Ispovesti Žena se svaki put posle POSLA osećala PREUMORNO: Svi su bili ZATEČENI kada su joj uspostavili ovu DIJAGNOZU
16:45 Porodica ČUVENI RUSKI NEUROLOG OLEG KORENJ: Godinama gledam kako od zdrave i prave dece pravite autističnu!
20:49 Ispovesti Ko će o njemu da BRINE kada mene ne bude? Mama Lidija je RASPLAKALA Srbiju, njen sin je POGREŠNO lečen od AUTIZMA, a ovaj simptom je bio ključan
20:40 Ispovesti Autistični dečak je napisao pismo razredu: Njegove reči dirnule su srca mnogih i trebalo bi da svi ZAPAMTIMO
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?