12:20 Poznati Legenda se vratila, ali sa teškom pričom: Maja Odžaklijevska zapevala kao nekad, a onda otkrila istinu o unuku koja para dušu
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
08:27 Zdravlje Trampov ministar zdravlja Robert F. Kenedi: "SAD će do septembra znati uzrok epidemije autizma"
13:21 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Svi me osuđuju, ali uradila sam to da preživim
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
09:45 Porodica Sanjala sam da će progovoriti: Slavica učila unuke da kažu pa-pa, kad je shvatila da nešto nije u redu
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:55 Porodica "Ovaj video mi je vratio nadu": Snimak devojčice koja hrani autističnu sestru je nešto najlepše što ćete videti danas
09:32 Ispovesti Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg