22:40 Porodica Da li ste se ikada upitali kakav se tip osobe "ISPOD ČARŠAFA"? Možda ste ZAVISNIK, a možda REKREATIVAC!
21:04 Porodica PET koraka do ljubavnog VRHUNCA: HIT trikovi žena koje dožive orgazam tokom SVAKOG odnosa
22:10 Dom i saveti Ukoliko ste umorni za ŽUSTRU AKCIJU: Poza "čarobna gora" je poseban užitak za mirniju "igru" u spavaćoj sobi!
22:15 Dom i saveti Krenite od zajedničkog tuširanja! Ove ČETIRI stvari u SPAVAĆOJ sobi garantuju orgazmično zadovoljstvo
22:30 Porodica "Prijatelji mi kažu da sam KASTRIRANA": Ona ne oseća ništa tokom odnosa, a o orgazmu može samo da mašta!
22:53 Dom i saveti Ako želite da u krevetu budete ŽIVA VATRA, onda izbegavajte ovih NEKOLIKO stvari: Uništiće vam energiju
21:33 Zdravlje DA LI TREBATE DA SE ZABRINETE? Devet neprijatnih reakcija tela nakon odnosa sa partnerom koji deluju čudno
22:00 Dom i saveti Zaboravite na KREVET i prepustite se mašti: Ovo su ČETIRI fantastična mesta za vođenje ljubavi, jedno je za nešto hrabrije!
22:30 Ispovesti Navikli ste da su MUŠKARCI ti kojima je praksa da "iskorišćavaju" žene?! Ova devojka urnisala je jednog mladića i potpuno mu uništila samopouzdanje
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda
21:01 Dom i saveti Deo frižidera koji svi zaboravljamo: Mora da se čisti na svakih 6 meseci, a postupak je čas posla