21:15 Porodica Naučnici o ljubavnim odnosima: Jednu stvar morate da IMATE u krevetu, uopšte nije PERVERZNA!
21:30 Dom i saveti Kako ih lečiti i sprečiti? Šest uobičajenih povreda i rizika kojima ste izloženi tokom odnosa
22:50 Dom i saveti ŽENE SU SE IZJASNILE: Evo gde muškarci greše u krevetu, NIJE POENTA BRZINA, dobar odnos zavisi od PAR ključnih stvari
18:45 Porodica Žene su se USAGLASILE, STRUČNJACI potvrdili: Muškarci koji imaju OVE karakteristike su NAJBOLJI u krevetu i o tome ne treba više da se POLEMIŠE!
22:40 Dom i saveti Akcije "ispod pokrivača" imaju veliki uticaj na zdravlje: Koliko vi često vodite ljubav nedeljno?!
21:40 Ispovesti Gde sam ja u ovom braku? Kod nje je važilo "NIŠTA PRE BRAKA", a onda joj je prva bračna noć upropastila ŽIVOT
22:40 Dom i saveti Spojite LEPO i KORISNO: Četiri POZE koje će sagoreti najviše KALORIJA vama i vašem partneru
21:43 Porodica Bez greške! Poza "SLOBODNE ruke" će začiniti PETAK veče i dati vam mogućnost da DOMINIRATE u spavaćoj sobi!
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?