21:15 Porodica Naučnici o ljubavnim odnosima: Jednu stvar morate da IMATE u krevetu, uopšte nije PERVERZNA!
21:30 Dom i saveti Kako ih lečiti i sprečiti? Šest uobičajenih povreda i rizika kojima ste izloženi tokom odnosa
22:50 Dom i saveti ŽENE SU SE IZJASNILE: Evo gde muškarci greše u krevetu, NIJE POENTA BRZINA, dobar odnos zavisi od PAR ključnih stvari
18:45 Porodica Žene su se USAGLASILE, STRUČNJACI potvrdili: Muškarci koji imaju OVE karakteristike su NAJBOLJI u krevetu i o tome ne treba više da se POLEMIŠE!
22:40 Dom i saveti Akcije "ispod pokrivača" imaju veliki uticaj na zdravlje: Koliko vi često vodite ljubav nedeljno?!
21:40 Ispovesti Gde sam ja u ovom braku? Kod nje je važilo "NIŠTA PRE BRAKA", a onda joj je prva bračna noć upropastila ŽIVOT
22:40 Dom i saveti Spojite LEPO i KORISNO: Četiri POZE koje će sagoreti najviše KALORIJA vama i vašem partneru
21:43 Porodica Bez greške! Poza "SLOBODNE ruke" će začiniti PETAK veče i dati vam mogućnost da DOMINIRATE u spavaćoj sobi!
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda
21:01 Dom i saveti Deo frižidera koji svi zaboravljamo: Mora da se čisti na svakih 6 meseci, a postupak je čas posla