08:00 Poznati Megan Markl je nova žrtva čuvenog "South Parka": Danima je bila uznemirena, predstavili su je bez poštovanja
14:14 Poznati Ova NARUKVICA je otrkrila njihovu tajnu vezu: Evo kako se saznalo da su Megan i Hari zajedno
18:30 Poznati Bivša prijateljica Megan Markl priznala: "Žao mi je što sam je upoznala sa Harijem, za sve sam ja kriva"
16:00 Poznati Princ Hari otkrio detalje svog OČAJNOG detinjstva: Rođen sam da bi Vilijam imao "rezervne delove"
18:10 Poznati Princu Hariju, Megan Markl i Opri naređeno je da se evakuišu iz kuće, jer im je život u opasnosti
11:00 Poznati Princ Hari PRVI PUT optužio oca i brata da su ga IZDALI: "Svaki put kad smo Megan i ja hteli da im priđemo, podmetali su nam LAŽNE priče"
10:22 Poznati Otkrivena VELIKA ISTINA: Megan i Hari su zbog NJIH izgubili bebu, princ je otvorio dušu, ali lekari kažu da to nema veze sa istinom
16:00 Poznati Kamere su SLUČAJNO bile tu da zabeleže svaki trenutak: Ovo su tri urnebesne STVARI na koje su se Megan i Hari žalili, internet ih razapinje
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve