Megan Markl je nova žrtva čuvenog "South Parka": Danima je bila uznemirena, predstavili su je bez poštovanja

Vesti 22.02.2023 08:00 0

Vojvotkinja Megan Markl naljutila se zbog epizode ​​američke animirane serije "South Park" u kojoj su ona i princ Hari ismejani.

megan

Shutterstock

Prema izvoru koji je razgovarao za Dejli mejl, Megan je bila uznemirena i devastirana zbog svog portreta u South Parku danima nakon što je "South Park" bez poštovanja prikazao vojvotkinju kao devojku iz sestrinstva, glumicu, uticajnu osobu i žrtvu u svojoj novoj epizodi. Prošle nedelje, u epizodi pod nazivom "The Worldwide Privacy Tour", brutalno su ismejani zbog svojih zahteva za privatnošću dok su promovisali prinčevu autobiografiju.


Kraljevski komentator Nil Šon rekao je za Foks njuz da predstavnici para sada pažljivo prate emisiju zbog novih napada i da njihovi advokati planiraju da tuže popularnu seriju. U kontroverznoj epizodi prikazani su princ i princeza Kanade - mladi kraljevski par koji glasno moli za privatnost dok skreće pažnju na sebe. Crvenokosi princ i njegova supruga, koja nosi istu roze odeću koju je Megan nosila za „Trooping the Colour” 2018. godine, vide se kako promovišu prinčevu knjigu "Waaagh", čija naslovna strana jako podseća na Harijeve memoare "Spare".
Komentari (0)
Loading