10:03 Porodica Muškarci znaju šta žele: Evo stvari koje očekuju od svojih partnerki u vezi, nisu nimalo zahtevni
10:32 Porodica ,,Ona je samo drugarica": Ovih 5 znakova pokazuju kakve namere imaju vaš partner i njegova prijateljica, nemojte im slepo verovati
10:08 Porodica Nikada ti ovo neću reći: Muškarci mahom kriju 4 tajne od svojih partnerki, jedna nije baš naivna
08:34 Ispovesti "Imam 47 godina i priznajem samo dvostruko mlađe frajere": Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese
16:19 Ispovesti "Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu
12:53 Horoskop Muškarci u ova dva znaka imaju najslabiji karakter: Odustaju od svega i zovu ih slabićima
13:26 Porodica Ovako Srbi štede na svojim ženama: Shvatite to na vreme i izbegnite sindrom "Pepeljuge"
09:03 Porodica ,,Budi muškarac": Postoje 3 razloga zašto je našim partnerima teško da iskažu emocije, jedan posebno iznenađuje
12:47 Lepota i Moda Muškarci su rekli svoje: Ove modne detalje ne podnose da vide na ženama, to ih automatski odbija
14:13 Ispovesti Znate li kako izgleda savršena žena u očima muškarca? Ovo je sedam stvari koje najviše vole, nije ono što ste očekivale
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac