10:08 Porodica Nikada ti ovo neću reći: Muškarci mahom kriju 4 tajne od svojih partnerki, jedna nije baš naivna
08:34 Ispovesti "Imam 47 godina i priznajem samo dvostruko mlađe frajere": Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese
16:19 Ispovesti "Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu
12:53 Horoskop Muškarci u ova dva znaka imaju najslabiji karakter: Odustaju od svega i zovu ih slabićima
13:26 Porodica Ovako Srbi štede na svojim ženama: Shvatite to na vreme i izbegnite sindrom "Pepeljuge"
09:03 Porodica ,,Budi muškarac": Postoje 3 razloga zašto je našim partnerima teško da iskažu emocije, jedan posebno iznenađuje
20:38 Zdravlje Ko su najobdareniji muškarci na svetu? Evo koje mesto su zauzeli Srbi, a iznenadiće vas kako su prošle naše komšije
16:39 Poznati Poznati muškarci koji su išli "pod nož": Miki Rurk više ne liči na sebe, Bred je sredio uši, Eminem lice, a zbog jednog smo se baš smorili
12:47 Lepota i Moda Muškarci su rekli svoje: Ove modne detalje ne podnose da vide na ženama, to ih automatski odbija
14:13 Ispovesti Znate li kako izgleda savršena žena u očima muškarca? Ovo je sedam stvari koje najviše vole, nije ono što ste očekivale
08:35 Porodica "Nisam spreman ali..." i ostale fraze: Protumačite 4 najčešće rečenice muškarca, otkrivaju da li ima ozbiljne namere
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću