08:30 Zdravlje Ova grupa muškaraca može imati problema sa srcem: Naučnici upozoravaju da hitno treba da se pozabave ovime
18:50 Porodica Da li muškarci ikada prebole prvu ljubav? Evo odgovora na pitanje koje muči većinu žena, sada je dilema rešena
08:54 Poznati "Lepše mi je sa mojom mačkom, nego sa frajerom": Zvezda "Očajnih domaćica" digla ruke od muškaraca, ne zanima je niko
12:10 Zdravlje Česće pogađa muškarce, žene stigne tek kasnije: Mnogi odrasli ni ne znaju da imaju ovaj poremećaj, a može biti opasan ako se ne prepozna na vreme
18:50 Porodica Evo zašto muškarci žele "pauzu u vezi": Ne mora nužno da znači smak sveta, a ovo su 3 najčešća razloga za to
09:59 Horoskop Žene padaju pred muškarcima rođenim u ovom znaku: Najfatalniji su frajeri, misteriozni, pametni i strasteni ljubavnici
14:29 Porodica Svi muškarci u vezi žele samo jedno: Psiholog rešio večitu misteriju, a mnogi ovo neće priznati
11:58 Porodica Pitali smo muškarce kakve žene ih ne privlače: Odgovori su različiti, ali evo preko čega nikada ne bi mogli da pređu
09:47 Porodica Sve je u glavi: Evo zašto je muškarcima teško da izraze svoje emocije, budite strpljivi sa njima
08:37 Porodica On je čovek za vas: Muškarci koji umeju da se posvete jednoj ženi rade ovih 9 stvari, sitnice su velike stvari
09:52 Porodica Moraš da me slušaš: Žene su podelile 7 načina uz pomoć kojih su postale glavne u kući, muškarci im jedu iz ruke
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!