11:40 Porodica Najpopularnije ŽENSKO ime u SRBIJI u 2021. godini: Nije Milica, ima tri slova i MI nismo uspeli da ga POGODIMO!
19:45 Porodica Bebe, riba, PEPEO i jaja: Ovo su najneobičnija SRPSKA i MAGIJSKA verovanja koja se PODMEĆU mladim MAMAMA!
18:12 Porodica Zaboravite na NEPROSPAVANE noći: Ova ČAROBNA naprava ublažava GRČEVE, a najbolja stvar je to što je SVI već IMAMO!
12:50 Porodica Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"
08:00 Porodica Ispovest majke koja je rodila ČETVORKE: "Oduvek sam sanjala da postanem mama, iako je ISCRPLJUJUĆE, ovo je ostvarenje mog SNA"
17:29 Porodica Ovaj čovek ima 78 dece, a čeka još 13 BEBA: Želja mi je da što više žena POSTANU MAJKE
15:53 Porodica Odobren je NAJSKUPLJI LEK na svetu, samo jedna terapija koštaće neverovatnih 2,48 MILIONA DOLARA - o ovoj bolesti je reč!
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!