11:31 Porodica Od kog roditelja dete nasleđujue boju kose? Evo šta utiče na to da li će biti crna ili plava
10:00 Porodica Najgora imena za BEBU: Tri su popularna u SRBIJI a ni ne znamo koje im je pravo ZNAČENJE
08:00 Porodica Ostala je trudna sa SEDMORKAMA: Za ČETIRI bebe su joj predlagali ABORTUS, a evo kako izgledaju OSAMNAEST godina kasnije
17:30 Porodica Decu rođenu u PROLEĆE pratiće posebna sreća: Postaće LIDERI i biće predodređeni za MOĆ i za USPEH
10:00 Porodica Tvrdila je da je rodila DESET beba pa je primljena na PSIHIJATRIJU: Ispostavilo se da trudnoće NIJE NI BILO
14:13 Porodica Iznenađujuće činjenice o bebama: Evo koliko se razlikuje mozak novorođenih dečaka i devojčica
12:35 Porodica Bebe rođene tokom zimskih meseci su POSEBNE: Evo po čemu se RAZLIKUJU i zašto su u prednosti
18:20 Porodica Ova baka je udomila 80 novorođenčadi tokom svog života: "Bog mi je dao DAR za ovo, slomi mi se SRCE kada odu od mene"
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!