20:00 Poznati Ana Brnabić prošetala sa MAJKOM Ružicom: Premijerka veoma LIČI na nju, a i SAVRŠENO su uparile modne kombinacije
18:00 Ispovesti Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"
13:05 Ispovesti Ko je MAMA, a ko ĆERKA u ovoj priči? Razlika između njih DVE je 24 godine, a svi misle da su rođene SESTRE
15:44 Porodica Kristina ima 28 godina i ĆERKU od 18 godina: "Ljudi se večito ČUDE, a mi smo NAJBOLJE DRUGARICE"
18:20 Ispovesti Možete li da pogodite ko je MAJKA, a ko ĆERKA: Mnogi misle da su ČUDNE, zajedno izlaze i nose ISTU odeću
09:03 Poznati Blu Ajvji je ISTA majka, prava naslednica: Fotografija koja dokazuje da je PLJUNUTA Bijonse, internet "GORI", svi samo o tome pričaju
22:10 Lepota i Moda Svi misli da je ŠALA i da ova MAJKA nije toliko LUDA: Istina je malo drugačija i svet je šokirala uradivši BEBI NADOGRADNJU NOKTIJU (FOTO)
16:05 Zdravlje Majka ČUDOVIŠTE: Lagala da joj ćerka boluje od OPAKE BOLESTI i to samo zbog JEDNOG RAZLOGA
16:09 Porodica Da li je ova majka PRETERALA? Doji dete više od SEDAM godina, a većina ljudi je naziva i pogrdnim IMENIMA zbog jedne stvari!
17:40 Porodica "Ona i ja smo PORODICA" Ispovest ove SAMOHRANE MAJKE navešće nas da se dobro zapitamo u kakvom to svetu živimo!
16:25 Ispovesti Dirljivo PISMO majke upućeno ćerki: Nakon ovoga ćete se DOBRO zamisliti: "Ako sam ja KRVARILA, ti ne moraš!"
12:08 Ispovesti Adrijana je sa 66 godina postala MAJKA po PRVI PUT: Njena ćerka danas ima 16 godina, a priča ove žene je NEVEROVATNA!
17:27 Poznati Vilijam pred svima "spustio" Kejt Midlton: Pogledajte neprijatan trenutak koji je kamera zabeležila!
16:50 Dom i saveti Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana
16:24 Ispovesti On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret
15:59 Porodica Puzala je 30 minuta: Žena doživela horor dok je jahala konja, trenutak nepažnje promenio je njen život zauvek
15:40 Ispovesti Žena se mesecima borila sa neobičnim simptomima: Lekari su otkrili da je uzrok trovanje sa nečim što se krije u skoro svim kućama u Srbiji, posebno zimi