09:03 Poznati Blu Ajvji je ISTA majka, prava naslednica: Fotografija koja dokazuje da je PLJUNUTA Bijonse, internet "GORI", svi samo o tome pričaju
22:10 Lepota i Moda Svi misli da je ŠALA i da ova MAJKA nije toliko LUDA: Istina je malo drugačija i svet je šokirala uradivši BEBI NADOGRADNJU NOKTIJU (FOTO)
16:05 Zdravlje Majka ČUDOVIŠTE: Lagala da joj ćerka boluje od OPAKE BOLESTI i to samo zbog JEDNOG RAZLOGA
16:09 Porodica Da li je ova majka PRETERALA? Doji dete više od SEDAM godina, a većina ljudi je naziva i pogrdnim IMENIMA zbog jedne stvari!
17:40 Porodica "Ona i ja smo PORODICA" Ispovest ove SAMOHRANE MAJKE navešće nas da se dobro zapitamo u kakvom to svetu živimo!
16:25 Ispovesti Dirljivo PISMO majke upućeno ćerki: Nakon ovoga ćete se DOBRO zamisliti: "Ako sam ja KRVARILA, ti ne moraš!"
12:08 Ispovesti Adrijana je sa 66 godina postala MAJKA po PRVI PUT: Njena ćerka danas ima 16 godina, a priča ove žene je NEVEROVATNA!
10:22 Porodica "Moje dete i dalje spava sa mnom u krevetu" Mnogi sebi daju za pravo da KOMENTARIŠU njeno MAJČINSTVO, a evo kako im je Laura ODBRUSILA!
16:40 Ispovesti "Stalno me OSUĐUJU zbog toga": Ljudi ŠOKIRANI njenim ponašanjem, majka radi potpuno NEZAMISLIVU stvar svojoj ćerki!
13:05 Porodica MAJKE nekad i SAD! Koliko se razlikuje RODITELJSTVO iz generacije u generaciju? DANICA je ispričala istinu koju zna svaka ŽENSKA OSOBA starija od 30 godina!
11:45 Poznati Retko je viđamo u javnosti: Editina majka je prelepa, ima neobično ime i svi misle da su sestre!
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar