12:06 Porodica Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!
09:00 Poznati Naomi Kembel prvi put pokazala ĆERKU: Dobila je u 50. godini, a fanovi kažu da mnogo liči na popularnu manekenku
14:35 Porodica Najpoznatiji ruski PSIHOLOG Mihail Labkovski otkrio: Ovo je NAJGORA stvar koju majka može da uradi ćerki
15:40 Ispovesti Tatjana je preživela horor: Njena ćerka se IZGUBILA, smrzavala se na - 11 stepeni, a evo kako je izbegla STRAŠNU sudbinu!
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
23:00 Ispovesti "Jako smo BLISKE i volimo da budemo GOLE zajedno": Majka i ćerka progovorile o svojoj VEZI i izazvale gomilu oprečnih reakcija
20:30 Ispovesti Devojka otkrila NASILNIKA koji je GODINU dana maltretirao: Slali su njoj i njenom momku UŽASNE poruke, a u pitanju je ČLAN porodice
20:00 Poznati Ana Brnabić prošetala sa MAJKOM Ružicom: Premijerka veoma LIČI na nju, a i SAVRŠENO su uparile modne kombinacije
18:00 Ispovesti Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"
13:05 Ispovesti Ko je MAMA, a ko ĆERKA u ovoj priči? Razlika između njih DVE je 24 godine, a svi misle da su rođene SESTRE
15:44 Porodica Kristina ima 28 godina i ĆERKU od 18 godina: "Ljudi se večito ČUDE, a mi smo NAJBOLJE DRUGARICE"
18:20 Ispovesti Možete li da pogodite ko je MAJKA, a ko ĆERKA: Mnogi misle da su ČUDNE, zajedno izlaze i nose ISTU odeću
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!