11:30 Poznati Paris Hilton u dvadesetim godinama mislila da je ASEKSUALNA: Sem ovoga, ništa nisam VOLELA i sve me je plašilo
13:03 Poznati Paris Hilton postala majka: Objavila i prvu fotku sa bebom, a evo kako joj je čestitala Kim Kardašijan
19:00 Poznati Megan Markl je morala da se IZVINI Paris HILTON: Pozvala je a onda je usledio ŠOK koji niko nije očekivao
15:35 Poznati Paris Hilton iznela JEZIVE tvrdnje o ZLOSTAVLJANJU: "Raširili bi mi NOGE i stavili svoje PRSTE u mene dok sam ih MOLILA da prestanu"
20:45 Poznati PIT BUL maserku najveće ZVEZDE plaćaju da ih GRIZE: Kaže da klijenti imaju BIZARNE zahteve, jedino je sa ovim GLUMCEM imala aferu
21:32 Poznati Ni ZVANICE ne znaju lokaciju SVADBE: Udaje se Paris Hilton, slavlje će trajati kao IVKOVA SLAVA i promeniće više od 10 venčanica
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?