12:00 Poznati "Ako uočite RAK, odstranite mi obe DOJKE: Šeron Stoun je sinoćnim govorom RASPLAKALA svet, trenutno vodi BORBU sa tumorom!
17:59 Poznati Danas je napunila 65 godina: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je zlostavljao, a sada je preživela još dve TRAGEDIJE
11:00 Poznati Madona i Šeron Stoun su isto GODIŠTE: Kada pogledate OVU fotografiju shvatićete zašto je bolje stariti bez BOTOKSA!
11:11 Poznati Holivudski GLUMCI koji imaju veze sa Srbijom: Jedan je glumio rame uz rame sa MILENOM Dravić, a drugi je STATIRAO u filmu "Bitka na Neretvi"
08:52 Poznati Šeron Stoun ZABRINULA fanove: "Imala sam još jednu POGREŠNU dijagnozu, a imam TUMOR koji mora da se IZVADI"
19:00 Poznati Imala sam pet posto šanse da preživim: Potresna ispovest SLAVNE glumice odjeknula je svetom
18:20 Poznati Ko je SRPKINJA pored Šeron Stoun koju naziva KUMČETOM? MILUTINOVA ćerka našla se među svetskom elitom, tvrdi da joj je OTAC najveći uzor
16:12 Poznati Danas je napunila 64 GODINE: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je ZLOSTAVLJAO a sada je preživela još jednu TRAGEDIJU
21:10 Lepota i Moda Gazi SEDMU deceniju, a i dalje GORI u bikiniju: Šeron Stoun OTKRIVA tajnu svog SAVRŠENOG izgleda u 64. godini
17:05 Poznati Šeron Stoun je javnosti predstavila NOVOG DEČKA: Duplo je MLAĐI od zanosne glumice, a šta vi kažete na njen izbor?
21:55 Dom i saveti Nakupio vam se kamenac na čašama? Potreban vam je samo jedan sastojak i topla voda i nećete morati da glancate do besvesti!
21:24 Poznati Sofija Vergara ima sina za poželeti: Dobila ga je sa svega 18 godina, lep je kao lutka, a evo koliko liči na slavnu majku
20:56 Lepota i Moda Ima mišićavo telo u 55. godini, a sada je svim ženama dala savet zlata vredan: Nećete verovati u čemu je njena tajna njenog nestvarnog izgleda!
20:27 Dom i saveti Da li ste znali čemu služi metalni deo između ručki kuhinjskih makaza? Iznenadićete se kad čujete koja je njegova namena
19:53 Poznati Evo kako danas izgleda sin princa Harija i Megan Markl: Osvanula nova fotografija na kojoj mu se vidi lice, a svi komentarišu samo jedno
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 4. januar: Ovna čeka zanimljiv susret, Lav uživa u ljubavi, a šta čeka ostale?