12:00 Poznati Ona voli da stari dostojanstveno: Slavna glumica zna kako se savršeno obući i prikriti svoje nedostatke!
12:00 Poznati "Ako uočite RAK, odstranite mi obe DOJKE: Šeron Stoun je sinoćnim govorom RASPLAKALA svet, trenutno vodi BORBU sa tumorom!
17:59 Poznati Danas je napunila 65 godina: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je zlostavljao, a sada je preživela još dve TRAGEDIJE
11:00 Poznati Madona i Šeron Stoun su isto GODIŠTE: Kada pogledate OVU fotografiju shvatićete zašto je bolje stariti bez BOTOKSA!
11:11 Poznati Holivudski GLUMCI koji imaju veze sa Srbijom: Jedan je glumio rame uz rame sa MILENOM Dravić, a drugi je STATIRAO u filmu "Bitka na Neretvi"
08:52 Poznati Šeron Stoun ZABRINULA fanove: "Imala sam još jednu POGREŠNU dijagnozu, a imam TUMOR koji mora da se IZVADI"
19:00 Poznati Imala sam pet posto šanse da preživim: Potresna ispovest SLAVNE glumice odjeknula je svetom
18:20 Poznati Ko je SRPKINJA pored Šeron Stoun koju naziva KUMČETOM? MILUTINOVA ćerka našla se među svetskom elitom, tvrdi da joj je OTAC najveći uzor
16:12 Poznati Danas je napunila 64 GODINE: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je ZLOSTAVLJAO a sada je preživela još jednu TRAGEDIJU
21:10 Lepota i Moda Gazi SEDMU deceniju, a i dalje GORI u bikiniju: Šeron Stoun OTKRIVA tajnu svog SAVRŠENOG izgleda u 64. godini
21:55 Horoskop U narednih 6 dana ćete se opariti: Do 26. aprila četiri horoskopska znaka očekuje iznenadni priliv novca, otplatićete sve dugove
21:27 Poznati Nije jedina omražena u Velikoj Britaniji: Pre Megan Markl na kraljevskom dvoru su mrzeli ovu ženu, evo zbog čega su morali da je trpe
21:00 Dom i saveti Kako očistiti prljavštinu sa ringli? Ova pasta rastvara svu masnoću, prelako se pravi, ima da se cakli sve
20:29 Porodica Evo šta se odmah ujutru radi na Uskršnji ponedeljak: Znate li zašto momci prskaju devojke parfemom na ovaj praznik?
20:02 Lepota i Moda Desilo se i ovo! Farmerke su prošlost: Evo zbog kojih pantalona se prave redovi u prodavnicama u Beogradu, žene poludele za njima
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 21. april: Ovnovi, obratite pažnju na zdravlje, Lavovi, vi blistate