13:36 Lepota i Moda Svi će ove zime nositi čizme u "nezahvalnoj boji": Tako dobro dižu eleganciju na viši nivo, da je za njima odlepila i Šeron Stoun
13:54 Lepota i Moda Rođena je da bude diva, a sad je to i demonstrirala: Slavna glumica (66) u toaleti koja je pravo remek -delo, izgleda kao kraljica
14:58 Poznati "Crna Šeron, šta ti se to desilo?!" Slavna glumica pojavila se sa užasnom povredom na licu, pa otkrila kako je do toga došlo
19:00 Poznati "Zbog Stalonea sam strepela da će me ubiti": Šeron Stoun otkrila detalje susreta sa legendarnim glumcem
15:27 Poznati Šeron Stoun "oživela" vrelu scenu iz "Niskih strasti": Nakon 32 godine vratila se u ulogu fatalne zavodnice
10:04 Poznati "Nakon moždanog udara ostala sam bez dinara": Šeron Stoun bila na ivici smrti, a oko nje se grabili za novac kao lešinari
21:04 Lepota i Moda Šeron Stoun voli divlji fazon: Glumica apsolutno oduševila fanove pojavom na crvenom tepihu, legendarna od glave do pete
10:28 Poznati Šok tvrdnja Šeron Stoun: Tražili su mi da spavam sa glavnim glumcem da bi on bio uverljiviji, Bili Boldvin van sebe
11:04 Poznati Račun uvek završi kod nje: Šeron Stoun se požalila koliko je njen život skup, zanemećete kad čujete koliko plaća večeru
11:07 Poznati Još jedna tragedija Šeron Stoun: Sahranila je DEVETORO dece, pa bratanca od 11 meseci, a sada je opet doživela porodični UŽAS
16:52 Poznati Komplimenti pljušte: Šeron Stoun objavila fotografiju sa majkom, sad se vidi na koga je lepa i mladolika
13:45 Poznati I poznati muče istu muku: Evo kako Šeron Stoun, Salma Hajek i još neke slavne ličnosti drže dijabetes pod kontrolom
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima