15:44 Porodica Detalj na porodičnoj fotografiji otkriva da li ćete se razvesti! Naučnici kažu da vam je bračna sudbina zapisana na licu
14:55 Porodica Muž našao fotografiju žene nastalu 11 godina pre braka: Zbog jednog detalja koji je video, zanemeo je od šoka
16:16 Porodica Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla
18:49 Poznati Nikol Kidman bi spalila ovu fotografiju da može: Isplivala njena fotka iz 2001. godine, a mnogi smatraju da ima veze sa Tomom Kruzom
12:52 Lepota i Moda Stvorena je po božijoj kreaciji: Monika Beluči hipnotiše i u 61. godini svojim izgledom, ponovo je uspela da "zapali" masu
11:50 Poznati "Ostavite je na miru!": Oglasio se slavni fotograf nakon skandala Kejt Midlton i ućutkao mnoge
20:22 Poznati "Boli me mozak što to moram da ističem": Stručnjak analizirao fotografiju Kejt Midlton koja je uzburkala javnost
15:03 Poznati Njen sin ga ne podnosi, a ona ga obožava: Sada je objavila njegovu fotografiju bez majice, praktično je go, nikad ga ovakog nismo videli
16:15 Porodica Petra je saznala da je dečko vara preko fotografije: Da li i vi vidite isto što i ona?
14:15 Poznati Već osam godina čuva "vrelu fotku" sa Novakom Đokovićem: Pronašli smo simpatičnu uspomenu u albumu Nataše Bekvalac
10:49 Poznati "Pokušavala sam da se ne slomim pred novinarima": Jelena Dokić objavila fotografiju iz mladosti iza koje se krije jeziva istina
14:00 Lepota i Moda Odjednom su ga svi zamrzeli, a bio je ruž nad ruževima: Ova boja se ponovo vratila, nema bolje nijanse za zimu + i za Novu godinu
12:59 Dom i saveti Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda
11:57 Horoskop Nedeljni horoskop od 15. do 22. decembra: Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti
11:01 Dom i saveti Neukusno i jeftino: Evo šta profesionalci nikad ne stavljaju na jelku, ako želite izgled kao iz magazina, ovo odmah izbacite iz kutije
10:00 Horoskop Stara ljubav se vraća: Ova 3 znaka se suočavaju sa prošlošću u decembru, jedno pitanje im ne da mira