Uz ovih par trikova izgledaćete mršaviji na fotografijama s letovanja

Vesti 19.06.2023 09:00 0

Fotografije su samo trenuci zabeleženi vremenom, stoga se opustite, uživajte na plaži i ne zaboravite da vam lepota dolazi iznutra

plaža

Shutterstock

 

Da biste izgledali mršavije na plaži na fotografijama, možete primeniti nekoliko trikova koji će vam pomoći da naglasite svoje najbolje atribute i stvorite vizuelno vitkiju siluetu. Evo nekoliko korisnih saveta:

Izaberite pravu pozu:

Okrenite se bočno ka kameri umesto da se direktno okrenete prema njoj. Ova poza će stvoriti iluziju sužavanja struka i vizuelno produžiti telo.

Pobrinite se za pravilnu posturu:

Držite se uspravno i izdužite vrat. Ovo će vam pomoći da izbegnete izgled nadutosti i stvorite dužu liniju tela.

Koristite prednosti perspektive:

Ako se fotografišete iz malo više perspektive, na primer, sa niže tačke gledišta, to može vizuelno istaći vašu figuru, čineći vas mršavijim.

Birajte prave modele kupaćeg kostima:

Odabir pravog modela kupaćeg kostima može napraviti veliku razliku. Bikini ili jednodelni kupaći kostim s visokim izrezom na nogama može izdužiti vaše noge, dok modeli s tankim trakama mogu vizuelno suziti struk.

Igrajte se sa bojama i uzorcima:

Tamnije boje mogu stvoriti vizuelni efekat mršavosti, dok vertikalni uzorci mogu izdužiti telo. Iskoristite ove trikove pri odabiru svog plažnog outfita.

Ne zaboravite na dodatke:

Šeširi, kaftani, parei i drugi plažni dodaci mogu privući pažnju i odvući je od onih delova tela s kojima niste zadovoljni. Pobrinite se da odaberete dodatke koji ističu vaše atribute.

Samopouzdanje je ključno:

Najvažniji savet je da se osećate samouvereno u svom telu. Pozitivan stav i osmeh uvek čine osobu lepšom na fotografijama.

Zapamtite, svako telo je jedinstveno i lepo na svoj način. Fotografije su samo trenuci zabeleženi vremenom, stoga se opustite, uživajte na plaži i ne zaboravite da vam lepota dolazi iznutra.

Komentari (0)
Loading