13:49 Porodica Jeziva fotografija sa svadbe: Mlada ga hrani tortom, a mladoženja je brutalno zlostavlja pred svatovima
13:34 Ispovesti Strašne posledice botoksa: Devojka pokazala šta joj se desilo nakon tretmana - "paraliza lica nije ono najgore!"
13:07 Poznati Zbog bolesti je sama obrijala svoju glavu: Sada se javno obratila svima - ovu poruku morate da pročitate
12:39 Poznati Sandra prvi put u javnosti nakon 11 meseci ilegale: Muž joj pre 2 godine umro na rukama, a njegov pepeo prosula po Bahamima
12:10 Ispovesti On živi kao momak, a ja zarobljena u kući sa bebom: Svekrva dođe, neće prstom ni da mrdne, a zbog ovoga mi je pao mrak na oči
11:41 Lepota i Moda Gola leđa i nakit na intimnom delu: Hejli Biber imala haljinu na sebi, ali kao i da nije - bukvalno se sve videlo!
11:10 Poznati Slala mi je nokte, krv i kosu! Udovicu čuvenog pevača progoni nepoznata žena, ali tu nije kraj njenoj opsesiji!
10:40 Poznati Prvo vrckala, a sad drami: Zvezda snimljena u morbidnom izdanju, nema više drečavih boja
10:14 Dom i saveti Ovo su najprljavija mesta u vašoj kući: Malo ko obraća pažnju, ali ako se redovno ne čisti može izezvati bolest
09:55 Dom i saveti Ako ga pijete na "suvo" džaba ste bacili pare: Uticaj na imunitet i kosti vitamin D ima samo ako se uzima sa ovim mineralom
09:31 Horoskop Sve će da vam krene: Sredina novembra donosi dobre stvari za 2 horoskopska znaka, ovo je energija koju su čekali
09:00 Dom i saveti Komšinice su joj se smejale, a sada joj kradu ideju: Mama 2 dečaka pokazala kako riba kupatilo - i sve žene su odlepile!
21:55 Horoskop Ovan - godišnji horoskop za 2026. godinu: Napredak u karijeri vam ne gine, a početkom godine upoznaćete osobu iz snova!
21:25 Dom i saveti Da li ste probali ribu na manastirski način? Evo kako ostane sveža i narednog dana
19:55 Poznati Poznatu glumicu su tragedije slomile: Umrli joj muž i jedina ćerka - a već 48 godina čuva mračnu tajnu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. decembar: Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje