09:35 Dom i saveti Manjak ovog vitamina ruši organizam: Prepoznajte simptome pre nego što "dobijete" pritisak
09:13 Dom i saveti Zašto se krastavac prodaje u foliji? Nije zbog estetike, šokiraće vas pravi razlog
08:48 Porodica "Znaš, žena u tvojim godinama…": Zašto Srpkinje u 50-im izgledaju umorno i istrošeno, tri faktora koja ubrzavaju starenje
08:25 Horoskop Veliki novčani horoskop za 2026: Ruska astrološkinja otkriva ko će najviše zaraditi - Vodoliji stiže novac koji menja život, Ovnu veliki poslovni skok...
08:02 Dom i saveti Zaobilazite ga u širokom luku: Ovaj napitak stomak ne probavlja, a mi ga uzimamo svako jutro
21:47 Ispovesti Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za sveku reč
21:15 Dom i saveti Ovu naviku imaju svi, ali da li je opasna: Otkriveno je šta radi sipanje ključale vode u odvod
20:47 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
20:21 Porodica Marko doveo kući duplo mlađu Albanku: Kada je saznala da je slagao za godine, odmah je pozvala majku, a onda je usledio šok
19:57 Horoskop Dnevni horoskop za 18. novembar: Ovnu nalet enetgije, Raku razgovor sa bliskom osobom, Škorpiji finansijski oprez
19:28 Porodica Ostavila bebu u napuštenoj kući: Prvi komšija čuo plač, posle 10 godina majka saznala strašnu istinu
11:51 Poznati I najbogatiji čovek na svetu se bavi njenim dekolteom: Ilon Mask komentarisao grudi Sidni Svini, svi zapanjeni zbog njegovog ponašanja
11:32 Dom i saveti Zaustavite džumbus: Evo kako da lako organizujete ormar, za čas ubrzajte dnevnu rutinu
11:10 Poznati Zamalo vratio 20 milona: Čuveni glumac je hteo da odbije legendarnu ulogu, Srbija ovaj film ne može da zamisli bez njega
10:49 Dom i saveti Niti će se ubuđati, niti će se osušiti: Kako da hleb ostane mekan i svež bar nekoliko dana, a ne odmah sutradan da propadne?
10:30 Zdravlje Demencija vreba iza ugla: Jedan simptom se često ignoriše, a može da nagovesti kobnu bolest
10:09 Porodica Novi crveni alarm: Veze i brakovi pucaju zbog ovog trenda, deluje bezazlen na prvi pogled, ali evo zašto je toksičan