10:35 Zdravlje Zašto žena starija od 40 godina treba da jede paradajz: Evo šta se dešava sa telom ako ga redovno konzumirate
10:10 Dom i saveti Brzi uštipci bez kvasca i praška za pecivo: Ne upijaju ni kap ulja, a biće meki kao duša ako im dodate malčicu ovog
09:22 Horoskop Sve ide kao po loju: Ova 4 znaka će danas, 20. juna rešiti ozbiljne probleme, pozitivna energija se vraća
08:54 Ispovesti Dlakava došla na sastanak: Mislila je da dečko neće primetiti, a onda je blago rečeno sačekao hladan tuš
08:19 Lepota i Moda Sve ono što ženska kosa traži u letnjim mesecima: Moderno, izazovno, lepršavo - ove sezone odlučite da briljirate!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
17:26 Poznati Pevačica smršala 22 kilograma! Godinama je kuburila sa viškom, a sada izgleda brutalno, fotke sa 45. rođendana pokidale!
16:38 Porodica Sve vreme se bespotrebno mučite, ovako ćete najlakše spakovati poklone: Evo kako se zapravo koristiti ukrasni papir
16:14 Poznati Šeta po plaži decu i kupaće kostime: Svi kite jelku i kupuju poklone, a poznata glumica se brčka u moru!
15:48 Horoskop Otvaraju im se prilike koje donose planinu dobrih stvari: Jedan znak će 5 dana pre kraja godine doživeti zaokret u životu
15:22 Porodica Pas oduševio 3,5 miliona ljudi! Ponašao se čudno kad se vlasnica vratila kući, a razlog je sve nasmejao