18:54 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 12. jul: Ovnove čeka težak dan, a Ribe veliki preokret u ljubavi
18:22 Ispovesti U kafiću u Kotoru naručila sam kafu sa ovsenim mlekom: Evo šta sam dobila, ostala sam bez teksta!
17:52 Lepota i Moda Žene u Srbiji se takmiče koja će pre da kupi ovu haljinu: Sakriva stomak, u njoj izgledate mršavije, a košta oko 3.000 dinara
17:21 Zdravlje Možda imate tromb, a da to ni ne znate: Ovo su simpomi koji nepogrešivo pokazuju da je vreme da idete kod lekara
16:52 Dom i saveti Napravite limunadu, ali sačuvajte kore: Evo kako ih možete iskoristiti u bašti, zlata su vredne
16:25 Lepota i Moda Kao devojčica u 46. godini: Glumica bukvalno ne stari, pokazala zanosnu figuru u crvenom bikiniju
15:56 Ispovesti Ljubaznost ga je koštala: Influenser objasnio zašto ne treba menjati sedište u avionu, jedva izvukao živu glavu
15:27 Horoskop Sreća misli na vas: U subotu, 12. jula stižu važne poruke za 4 horoskopska znaka, vreme je za pokret
14:58 Ispovesti Želi da mi otme nasledstvo: Ne mogu da verujem na šta je moja mama spremna, već je smislila kako će da potroši moj novac
14:33 Poznati Majka zna svoje dete: Kejt Midlton je izgovorila 3 reči kada je videla ovu sliku, tiče se njenog najmlađeg sina
14:07 Dom i saveti Žega joj neće moći ništa: Bašta će ostati bujna i po najvećim vrućinama, samo uradite ovo
13:41 Poznati Više nije mala: Ćerka Viktorije i Dejvida Bekama proslavila 14. rođendan, evo kako sada izgleda
08:03 Zdravlje Blago za imunitet: Začin koji svi imamo u kuhinji će vas bukvalno preporoditi, raj za celo telo
22:00 Horoskop Bik - godišnji horoskop za 2026. godinu: Privlačite samo ozbiljne partnere, a novi posao će vam napuniti džepove!
21:01 Dom i saveti Zaboravite na nesanicu: Samo ovako podesite temperaturu u stanu, mirno ćete spavati i lako se probuditi
20:03 Lepota i Moda Obucite čipku za doček Nove godine: Slavlje ne može da prođe bez haljine od zavodljivog materijala, kombinuje se fenomenalno
19:00 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 21. decembar: Vodolije su nemirne, Škorpije se oslobađaju strahova
18:01 Poznati Arijana Grande apsolutno zgrožena: Zvezda sve može da proba, osim jedne hrane, ne bi je ni liznula