08:00 Zdravlje Doktor nikada ne jede ove 3 namirnice: Kaže da je to najopasnija hrana koja izaziva haos u mozgu!
21:25 Dom i saveti Paukovi beže iz kuće: Jedan miris ne mogu da smisle, pomešajte ga sa vodom i naprskajte ovde
20:51 Zdravlje Sjajan trik iz vojske pomoći će vam da zaspite za 2 minuta: Oni koji su probali kažu da deluje, i to bolje od lekova
20:17 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je bezazlen: U roku od 15 minuta bila je na ivici smrti, lekari su je jedva spasli
19:40 Lepota i Moda Koriste ga žene 50+: Fenomenalan preparat za negu lica, kose, noktiju i još mnogo toga, a možete ga kupiti ,,za dž"
19:09 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 21. jul: Škorpije, partner vam sprema osvetu, Blizanci, na udaru ste familije
18:39 Dom i saveti Spasite vaše zagorele sudove: Pomešajte so i još jedan sastojak iz frižidera, šerpe će sijati kao nove
18:07 Ispovesti Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva uradila, pamtiću dok sam živa
17:21 Zdravlje Aparat za pritisak može da pokaže koliko ćete živeti: Jedna brojka jasno govori da li ste u opasnosti
16:14 Dom i saveti Košta samo 80 dinara, a uništava korov: Baštovan otkrio trik koji će očistiti vaše betonske staze za male pare
15:43 Zdravlje Odvikla sam se od slatkiša za 21 dan: Stomak mi je ravan kao daska, a koža čista, evo kako sam uspela
15:12 Ispovesti Kupili smo im kuću, a onda su nam okrenuli leđa: Ne viđamo ni ćerku, ni unuke, očajni smo, a za sve je kriv zet!
21:55 Horoskop Ovan - godišnji horoskop za 2026. godinu: Napredak u karijeri vam ne gine, a početkom godine upoznaćete osobu iz snova!
21:25 Dom i saveti Da li ste probali ribu na manastirski način? Evo kako ostane sveža i narednog dana
19:55 Poznati Poznatu glumicu su tragedije slomile: Umrli joj muž i jedina ćerka - a već 48 godina čuva mračnu tajnu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. decembar: Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje