14:30 Horoskop Dnevni horoskop za petal, 1. avgust: Lavovi, čuvajte se provokacija, a ovaj znak čeka velika sreća u ljubavi
14:28 Poznati Zidove sam oprala smesom od samo dva sastojka: Izgledalo je kao da sam okrečila stan, rezultat me oborio s nogu
14:10 Dom i saveti Ne dozvolite da vam trava požuti: Vaš travnjak će postati gušći i zeleniji ako ga u avgustu pospete ovim
13:45 Zdravlje Grčevi u nogama mogu biti znak ozbiljne bolesti: Ne ignorišite ovaj simptom, posebno ako se javlja noću
13:20 Porodica Letovanje u Grčkoj za samo 100 evra? Srpkinja podelila genijalan trik za ultra jeftin odmor
12:35 Porodica Kad zagrmi 2. avgusta, ne sklapajte ruke – ne krstite se: Veruje se da Sveti Ilija tada ne prašta zlim
12:12 Horoskop Najopasniji dani u avgustu: Dobro zapamtite ovih šest datuma, evo kojim znacima sledi sudar sa sudbinom!
11:51 Poznati I Hanibal Lektor fura novu Skims masku: Entoni Hopkins testirao novi steznik za lice Kim Kardašijan i evo šta joj je poručio!
11:42 Ispovesti Ona je najpoznatija ljubavnica i spavala je sa stotinom oženjenih: Sada je otkrila šta to muškarci ovih dana očajnički traže od nje
11:34 Poznati Znate li čije su ovo ćerke? Mama im je poznata glumica, pričali su nema ružnije žene od nje, a muškarci su je obožavali!
11:14 Ispovesti Pozvala sam sestričinu da dođe kod mene na more i preselo mi je: Pojela mi je živce, najrođenije više ne zovem u goste!
11:12 Lepota i Moda Pet kupaćih kostima koje Nataša Bekvalac obožava: Mogu da se nađu za 2.000 dinara, izdužuju figuru i skrivaju sve nedostatke
09:15 Dom i saveti Najveća misterija srpske kuhinje: Da li se meso za sarmu dinsta ili ide sirovo? Jedino ovako je ispravno
08:27 Horoskop 3 znaka proći će kroz pakao, ovo niko nije očekivao: Zatvara se karmički krug, evo koga će šta strefiti
08:03 Lepota i Moda Parfem, toaletna ili kolonjska voda? Evo šta je najbolje i šta se najviše isplati
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!